'Alo, kavruluyorum beni söndürün' :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
'Alo, kavruluyorum beni söndürün' :D
Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürü İlyas Tuncer, asılsız ihbarlarla ve hoş olmayan konularda telefon santralinin meşgul edildiğini belirterek, “Alo 110 İtfaiye hattını sıcak sohbet hatlarıyla karıştıranlar oluyor.

Özellikle gece saatlerinde bazı kadınlar itfaiyeyi arayarak, ‘İçim yanıyor su dökün’, ‘Kavruluyorum, susadım, itfaiye su sıksın’, ‘Beni söndürün’ gibi taleplerde bulunuyor” dedi.

İtfaiyenin arandığı santralde karşı tarafın numarasının göründüğünü hatırlatan Tuncer, “Bu şekilde arayan kadınları uyarıyoruz. Görevli, arayan kişiye numarasını söylüyor,
ikinci kez aradığında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını bildiriyor. Bir kadın hakkında suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu.

İlyas Tuncer, itfaiyenin çok yoğun çalıştığını ve hiç kimsenin asılsız ihbarlarla ve bu gibi konularla görevlileri oyalamaması gerektiğini söyledi.

Ferah IŞIK/DENİZLİ (DHA)

SeRKaNCa16

Üye
:d:ne ınsanlar var

haltie

haltie

Üye
hahaaha sönmez bunlar:ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kuzey kutbunda anca...:d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İtfaiye bunları zor söndürür:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Normal kesmeyince itfaiye hortumuna ihtiyaç duymuş bazıları besbelli...

haltie

haltie

Üye
itfayicelerin en dikkat çekici yerleri hortumları zaten:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
+18 e doğru kayıyoruz , hadi hayırlısı :naughty:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
haltie

haltie

Üye
Göreceli bir kavram üzerine yapmış olduğun bu subjektif yorum beni, hakkında bedbaht düşüncelere sürükledi Halit...

haahaha yine beni ketenpereye getiriyosun ata ama bel altı oldu yine :d::d::naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...