Almanyadan telefon almak ve garanti kapsamı

Sponsorlu Bağlantılar

faster18

faster18

Üye
    Konu Sahibi
Almanyadan telefon almak ve garanti kapsamı
Merhaba arkadaşlar.! -ALMANYA daki media markt tan telefon alsam türkiyede garanti kapsamına girer mi?

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Uluslar arası 1 yıllık garantisi olur.

faster18

faster18

Üye
    Konu Sahibi
peki garanti süresini uzatabilirmiyiz?
-Uluslar arası 1 yıllık garantisi olursa türkiyedeki herhangi bir mediaMark 'tan garanti geçerlimidir?

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Buna en iyi çözüm bulmanız için bence burda ki m.mark'a danışmanız da bir fayda var çünkü firmaların işleyişi farklı olduğundan kesin bir cevap vermem yanlış olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
elektronik cihazlarda garanti süresi minimum iki yıldır aldıgınız yerin önemi yok çünkü cihazlar nokia garantisiyle satılır ve dünyanın heryerinde geçerlidir. Yanlız mediamarkt çıkışlı lumia 800lerin 5yıl uluslararası garantili oldugunu biliyorum diğer cihazlar içinde gecerlimi bilmiyorum

oguzaydin

Üye
elektronik cihazlarda garanti süresi minimum iki yıldır aldıgınız yerin önemi yok çünkü cihazlar nokia garantisiyle satılır ve dünyanın heryerinde geçerlidir. Yanlız mediamarkt çıkışlı lumia 800lerin 5yıl uluslararası garantili oldugunu biliyorum diğer cihazlar içinde gecerlimi bilmiyorum
lumia 800 1000 tl olsa peynir ekmek gibi gider

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Lumia 800 1000 Lirayı Kafadan Aşıyor Zaten Yurtdışında :) Bakalım Bizde Ne Olacak :)

faster18

faster18

Üye
    Konu Sahibi
Benim getirteceğim telefon Htc ve bunun garanti süresi ne kadardır?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim getirteceğim telefon Htc ve bunun garanti süresi ne kadardır?

minimum iki yıl garantisi olmak zorunda zaten yoksa firmalar satış lisansı alamaz özelliklede ab ülkelerinde

faster18

faster18

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: teşekkürler(hepinize):tşk:

faster18

faster18

Üye
    Konu Sahibi
birşey daha soracaktım.
-pasaportların üzerine kaç yılda bir telefon(ıme) kayıt oluyor??????

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MusTy57

MusTy57

Üye
Yanlışınız var.
2 yılda 1 adet telefon kayıt edilebiliyor.

Üst Alt