Almanların ciğerini söktük!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Almanların ciğerini söktük!..
[h=2]TFF, Alman Ümit Milli Takımı’nın ve Mönchengladbach’ın orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci için girdiği savaşı kazandı…Gurbetçi futbolcu yaklaşık 2 ay süren görüşmelerin sonunda Türkiye’ye “evet” dedi ve Almanya'dan vazgeçti.[/h]
Ve Türkiye Futbol Federasyonu Almanya ile girdiği bir savaşı daha kazandı. Milli Takımlar teknik kadrosunun talebi doğrultusunda yaklaşık iki aydır Mönchengladbach’ın başarılı orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci’ye ay - yıldızlı formayı girdirmek için uğraş veren Türkiye Futbol Federasyonu sonunda genç futbolcuya imza attırdı.
Bugüne kadar genç takımlarda Alman Milli Takım formasını giyen ve bu sezonda takımının önemli oyuncularından biri haline gelen Tolga Ciğerci’nin tercihini Türkiye’den yana yaptığı imzalı yazısının pazartesi günü FIFA’ya gönderildiği öğrenildi. TFF Futbol Gelişim Direktörü ve aynı zamanda Ümit Milli Takım teknik direktörü olan Tolunay Kafkas’ın raporu doğrultusunda ay-yıldızlı milli takıma kazandırılan Tolga Ciğerci’nin ilk olarak ekim ayında ay-yıldızlı milli formayı giyeceği belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt