rocker_hasan123
Üye
Valla diyecek bişey bulamıyorum bi insanda en az bu kadar beyin olabilir sanırım.Yazilarinizi henuz okumadim dogru duzgun.
Ben bir sey demiyorum artik.Dusunme ihtiyaci bile hissetmiyorsunuz.Ayiptir sormasi beyninizi bit pazarindan mi aldiniz ? Yazdigim yazilar dolamacli olmasiyla agir basiyor.Anlamasi zorda olmamasina karsin 10-15 dakika mantik kurmak akla yatkin olsa gerek.
Her yazimi arkasindan akilli bir kimse tarafindan devam gorecegi umuduyla yaziyorum.Demekki fazla deneme fazla yanilmalarla geri dondu.
Bu arada siz acaba hic uyumayacak kadar mukemmelmisiniz ? Hepimiz bir gun uyuyacagiz.uykudan sonra kim kimi bogazlayacak "O" belirlesin.
Ben ustunumde demiyorum.Suan ancak kisitli mantikla bu olay sonuca varir.
Forumu artik sadece takiben ziyaret edecegim.
Sorulari olanlarda ozel mesajla ulasabilir.Mumkun mertebe cevaplarim.
Hepinuze iyi forumlar.
Hepinize hayirli geceler.
Asus x550ln xo069dsizin laptop un özellikleri nelerdir hocam varsa bir link verebilirmisiniz merak ettim açıkcası.
Hehehehe ne dusuk ayarı iyi guldurdun gece geceHepsini ancak en düşük ayarlarda oynarsın. (Büyük bi para vermediysen)
Laptop arkadaşların dediği gibi oyun için üretilmemiş. Oynarmısın oynarsın ama Masaüstünde oynadığın gibi oynayamazsın.
Aynı fiyata bir tane masaüstü bilgisayar alsam en yüksek ayarlarda oynatır senin oynadığın oyunları.
Şuanki fırsatlarla 150 liraya GTA 4ü kasmadan oynatan bilgisayar mevcut.
Ama bu fiyata alınan laptop tamamen hurda olur
Hocam ben teknik olarak konuşuyorum daha önce bu kartı kullanmadım.Asus x550ln xo069d
Hehehehe ne dusuk ayarı iyi guldurdun gece geceGTA 5den rahat 30fps alıyorum mediumun biraz sütünde bir ayar diğer oyunlarin çoğunu fu ll ayarda oynuyorum nvidia gt840m 2 GB kart var laptoplari hafife almayalım lütfen.
Bu arada 1350tl verdim laptopa
İyi almışsınız aslında şuan 1700 lira civarıAsus x550ln xo069d
Hehehehe ne dusuk ayarı iyi guldurdun gece geceGTA 5den rahat 30fps alıyorum mediumun biraz sütünde bir ayar diğer oyunlarin çoğunu fu ll ayarda oynuyorum nvidia gt840m 2 GB kart var laptoplari hafife almayalım lütfen.
Her yazana inanmaHocam ben teknik olarak konuşuyorum daha önce bu kartı kullanmadım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sitenin yalan söyleme ihtimali yok
Kendinizle karşılaştırın bi. Emin misiniz ?
İyi almışsınız aslında şuan 1700 lira civarı
Valla haklısın da site çok tanınmış bi site daha önce bende ekran kartı aldım. Performans bu sitedeki ile aynıydı.Her yazana inanmateknolojide en iyi sonuç kendin görüp değerlendirmektir.
hocam siz o laptopla gta 5 i akıcı olarak gerçekten oynayabiliyorsanız bence videoya çekip satılığı çıkartın rahat 2-3 kat para verirler hatta asus incelemek için bile geri alabilir laptopunuzu sizin laptop çağ atlamış. gta 5 ,in pc için bile min. sistem gereksinimleri 4gb ram istiyor ki eminim min sistem gereksinimleri genelde olduğu gibi neredeyse sadece oyunu açmaya yarar oynamaya kalktığınızda zaten işkence geleceğinden en kısa sürede bırakırsınız.Asus x550ln xo069d
Aynen hocam bende anlayamadımhocam siz o laptopla gta 5 i akıcı olarak gerçekten oynayabiliyorsanız bence videoya çekip satılığı çıkartın rahat 2-3 kat para verirler hatta asus incelemek için bile geri alabilir laptopunuzu sizin laptop çağ atlamış. gta 5 ,in pc için bile min. sistem gereksinimleri 4gb ram istiyor ki eminim min sistem gereksinimleri genelde olduğu gibi neredeyse sadece oyunu açmaya yarar oynamaya kalktığınızda zaten işkence geleceğinden en kısa sürede bırakırsınız.
Aman ister inanin ister inanmayin gram umrumda değil. Bu laptopun kullanıcı kulübü var forumda inceleyin bakın bu arada bende 8 GB RAM var 4 GB sonradan taktim.hocam siz o laptopla gta 5 i akıcı olarak gerçekten oynayabiliyorsanız bence videoya çekip satılığı çıkartın rahat 2-3 kat para verirler hatta asus incelemek için bile geri alabilir laptopunuzu sizin laptop çağ atlamış. gta 5 ,in pc için bile min. sistem gereksinimleri 4gb ram istiyor ki eminim min sistem gereksinimleri genelde olduğu gibi neredeyse sadece oyunu açmaya yarar oynamaya kalktığınızda zaten işkence geleceğinden en kısa sürede bırakırsınız.
8gb ram ile oynanır orta seviyelerde diye tahmin ediyorum ona sözümüz yok. ama zorlar cihazınızı özellikle bu sıcak havalarda dikkat edin derim.Aman ister inanin ister inanmayin gram umrumda değil. Bu laptopun kullanıcı kulübü var forumda inceleyin bakın bu arada bende 8 GB RAM var 4 GB sonradan taktim.
Doğru zorluyor deli gibi aziyor fan en fazla 1 saat oynayıp kapatiyorum. Ama diğer oyunları öyle pek zorlamiyor 8 saat boyunca batman oynayıp oyunu tek seferde bitirdim.8gb ram ile oynanır orta seviyelerde diye tahmin ediyorum ona sözümüz yok. ama zorlar cihazınızı özellikle bu sıcak havalarda dikkat edin derim.
mobil donanımlarda oyunu oynadığınız ortam mevsim bile etkili benim telefon örneğin bırakın oyunu uygulamalarda bile yazın ısınırken kışın en zorlu oyunlarda bile ısınmıyor (ki evin içide buna dahil) ayrıca farklı oyunlar farklı donanım ihtiyacına sahip tüm olay ekran kartı ile bitmiyor yani. örneğin 2010 yılında çıkmış olan civ 5 min. sistem gereksinimleri değil tavsiye edilen sistem gereksinimlerindeki ekran kartından çok iyi bir ekran kartına ve ordaki donanımlara sahip olmama rağmen normal haritada ileri çağlarda en büyük harita ise orta çağlardan itibaren kasmaya başlıyor dahada ileride oyun hatalar vermiye başlıyor. laptopta oyun oynanmaz diye bişi yok tabiki oynanır ama bir masasütü pc nin ayarında değil. ama teknoloji ilerlerdikçe aralarındaki makas kapanıyor örneğin hdd lerin yerini ssd lerin alması gibi çözümler artıkça makas iyiden iyiye kapanmış olacaktır.Doğru zorluyor deli gibi aziyor fan en fazla 1 saat oynayıp kapatiyorum. Ama diğer oyunları öyle pek zorlamiyor 8 saat boyunca batman oynayıp oyunu tek seferde bitirdim.
HIGH ayarda ortalama 30-35fps alıyordum.
Laptopun taşınabilir özelliği o makası fazlasıyla kapatıyor.mobil donanımlarda oyunu oynadığınız ortam mevsim bile etkili benim telefon örneğin bırakın oyunu uygulamalarda bile yazın ısınırken kışın en zorlu oyunlarda bile ısınmıyor (ki evin içide buna dahil) ayrıca farklı oyunlar farklı donanım ihtiyacına sahip tüm olay ekran kartı ile bitmiyor yani. örneğin 2010 yılında çıkmış olan civ 5 min. sistem gereksinimleri değil tavsiye edilen sistem gereksinimlerindeki ekran kartından çok iyi bir ekran kartına ve ordaki donanımlara sahip olmama rağmen normal haritada ileri çağlarda en büyük harita ise orta çağlardan itibaren kasmaya başlıyor dahada ileride oyun hatalar vermiye başlıyor. laptopta oyun oynanmaz diye bişi yok tabiki oynanır ama bir masasütü pc nin ayarında değil. ama teknoloji ilerlerdikçe aralarındaki makas kapanıyor örneğin hdd lerin yerini ssd lerin alması gibi çözümler artıkça makas iyiden iyiye kapanmış olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?