Almalı mıyım? Yardım..Donanım yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
Yazilarinizi henuz okumadim dogru duzgun.

Ben bir sey demiyorum artik.Dusunme ihtiyaci bile hissetmiyorsunuz.Ayiptir sormasi beyninizi bit pazarindan mi aldiniz ? Yazdigim yazilar dolamacli olmasiyla agir basiyor.Anlamasi zorda olmamasina karsin 10-15 dakika mantik kurmak akla yatkin olsa gerek.

Her yazimi arkasindan akilli bir kimse tarafindan devam gorecegi umuduyla yaziyorum.Demekki fazla deneme fazla yanilmalarla geri dondu.

Bu arada siz acaba hic uyumayacak kadar mukemmelmisiniz ? Hepimiz bir gun uyuyacagiz.uykudan sonra kim kimi bogazlayacak "O" belirlesin.

Ben ustunumde demiyorum.Suan ancak kisitli mantikla bu olay sonuca varir.

Forumu artik sadece takiben ziyaret edecegim.

Sorulari olanlarda ozel mesajla ulasabilir.Mumkun mertebe cevaplarim.

Hepinuze iyi forumlar.
Hepinize hayirli geceler.
Valla diyecek bişey bulamıyorum bi insanda en az bu kadar beyin olabilir sanırım.
Allah akıl fikir versin hocam gerçi bu da mümkün değil gibi ama.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sizin laptop un özellikleri nelerdir hocam varsa bir link verebilirmisiniz merak ettim açıkcası.
Asus x550ln xo069d
Hepsini ancak en düşük ayarlarda oynarsın. (Büyük bi para vermediysen)
Laptop arkadaşların dediği gibi oyun için üretilmemiş. Oynarmısın oynarsın ama Masaüstünde oynadığın gibi oynayamazsın.
Aynı fiyata bir tane masaüstü bilgisayar alsam en yüksek ayarlarda oynatır senin oynadığın oyunları.
Şuanki fırsatlarla 150 liraya GTA 4ü kasmadan oynatan bilgisayar mevcut.
Ama bu fiyata alınan laptop tamamen hurda olur :D
Hehehehe ne dusuk ayarı iyi guldurdun gece gece :D GTA 5den rahat 30fps alıyorum mediumun biraz sütünde bir ayar :D diğer oyunlarin çoğunu full ayarda oynuyorum nvidia gt840m 2 GB kart var laptoplari hafife almayalım lütfen.
Bu arada 1350tl verdim laptopa :D

• Beğen
Tepkiler: rocker_hasan123
rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
Asus x550ln xo069d

Hehehehe ne dusuk ayarı iyi guldurdun gece gece :D GTA 5den rahat 30fps alıyorum mediumun biraz sütünde bir ayar :D diğer oyunlarin çoğunu fu ll ayarda oynuyorum nvidia gt840m 2 GB kart var laptoplari hafife almayalım lütfen.
Hocam ben teknik olarak konuşuyorum daha önce bu kartı kullanmadım.

Bu sitenin yalan söyleme ihtimali yok :D
Kendinizle karşılaştırın bi. Emin misiniz ?
Asus x550ln xo069d

Hehehehe ne dusuk ayarı iyi guldurdun gece gece :D GTA 5den rahat 30fps alıyorum mediumun biraz sütünde bir ayar :D diğer oyunlarin çoğunu fu ll ayarda oynuyorum nvidia gt840m 2 GB kart var laptoplari hafife almayalım lütfen.
İyi almışsınız aslında şuan 1700 lira civarı

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Hocam ben teknik olarak konuşuyorum daha önce bu kartı kullanmadım.

Bu sitenin yalan söyleme ihtimali yok :D
Kendinizle karşılaştırın bi. Emin misiniz ?

İyi almışsınız aslında şuan 1700 lira civarı
Her yazana inanma :D teknolojide en iyi sonuç kendin görüp değerlendirmektir.

Son düzenleme:
  • Beğen
rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Asus x550ln xo069d

hocam siz o laptopla gta 5 i akıcı olarak gerçekten oynayabiliyorsanız bence videoya çekip satılığı çıkartın rahat 2-3 kat para verirler hatta asus incelemek için bile geri alabilir laptopunuzu sizin laptop çağ atlamış. gta 5 ,in pc için bile min. sistem gereksinimleri 4gb ram istiyor ki eminim min sistem gereksinimleri genelde olduğu gibi neredeyse sadece oyunu açmaya yarar oynamaya kalktığınızda zaten işkence geleceğinden en kısa sürede bırakırsınız.

• Beğen
rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
hocam siz o laptopla gta 5 i akıcı olarak gerçekten oynayabiliyorsanız bence videoya çekip satılığı çıkartın rahat 2-3 kat para verirler hatta asus incelemek için bile geri alabilir laptopunuzu sizin laptop çağ atlamış. gta 5 ,in pc için bile min. sistem gereksinimleri 4gb ram istiyor ki eminim min sistem gereksinimleri genelde olduğu gibi neredeyse sadece oyunu açmaya yarar oynamaya kalktığınızda zaten işkence geleceğinden en kısa sürede bırakırsınız.
Aynen hocam bende anlayamadım :bira:

Luck Star

Luck Star

Üye
laptopta oyun oynayacaksan ekran kartı gtx olacak. şu sıralar en az gtx850 almanız gerek.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Aman ister inanin ister inanmayin gram umrumda değil. Bu laptopun kullanıcı kulübü var forumda inceleyin bakın bu arada bende 8 GB RAM var 4 GB sonradan taktim.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Aman ister inanin ister inanmayin gram umrumda değil. Bu laptopun kullanıcı kulübü var forumda inceleyin bakın bu arada bende 8 GB RAM var 4 GB sonradan taktim.
8gb ram ile oynanır orta seviyelerde diye tahmin ediyorum ona sözümüz yok. ama zorlar cihazınızı özellikle bu sıcak havalarda dikkat edin derim.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
8gb ram ile oynanır orta seviyelerde diye tahmin ediyorum ona sözümüz yok. ama zorlar cihazınızı özellikle bu sıcak havalarda dikkat edin derim.
Doğru zorluyor deli gibi aziyor fan en fazla 1 saat oynayıp kapatiyorum. Ama diğer oyunları öyle pek zorlamiyor 8 saat boyunca batman oynayıp oyunu tek seferde bitirdim. :D
HIGH ayarda ortalama 30-35fps alıyordum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Doğru zorluyor deli gibi aziyor fan en fazla 1 saat oynayıp kapatiyorum. Ama diğer oyunları öyle pek zorlamiyor 8 saat boyunca batman oynayıp oyunu tek seferde bitirdim. :D
HIGH ayarda ortalama 30-35fps alıyordum.
mobil donanımlarda oyunu oynadığınız ortam mevsim bile etkili benim telefon örneğin bırakın oyunu uygulamalarda bile yazın ısınırken kışın en zorlu oyunlarda bile ısınmıyor (ki evin içide buna dahil) ayrıca farklı oyunlar farklı donanım ihtiyacına sahip tüm olay ekran kartı ile bitmiyor yani. örneğin 2010 yılında çıkmış olan civ 5 min. sistem gereksinimleri değil tavsiye edilen sistem gereksinimlerindeki ekran kartından çok iyi bir ekran kartına ve ordaki donanımlara sahip olmama rağmen normal haritada ileri çağlarda en büyük harita ise orta çağlardan itibaren kasmaya başlıyor dahada ileride oyun hatalar vermiye başlıyor. laptopta oyun oynanmaz diye bişi yok tabiki oynanır ama bir masasütü pc nin ayarında değil. ama teknoloji ilerlerdikçe aralarındaki makas kapanıyor örneğin hdd lerin yerini ssd lerin alması gibi çözümler artıkça makas iyiden iyiye kapanmış olacaktır.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
mobil donanımlarda oyunu oynadığınız ortam mevsim bile etkili benim telefon örneğin bırakın oyunu uygulamalarda bile yazın ısınırken kışın en zorlu oyunlarda bile ısınmıyor (ki evin içide buna dahil) ayrıca farklı oyunlar farklı donanım ihtiyacına sahip tüm olay ekran kartı ile bitmiyor yani. örneğin 2010 yılında çıkmış olan civ 5 min. sistem gereksinimleri değil tavsiye edilen sistem gereksinimlerindeki ekran kartından çok iyi bir ekran kartına ve ordaki donanımlara sahip olmama rağmen normal haritada ileri çağlarda en büyük harita ise orta çağlardan itibaren kasmaya başlıyor dahada ileride oyun hatalar vermiye başlıyor. laptopta oyun oynanmaz diye bişi yok tabiki oynanır ama bir masasütü pc nin ayarında değil. ama teknoloji ilerlerdikçe aralarındaki makas kapanıyor örneğin hdd lerin yerini ssd lerin alması gibi çözümler artıkça makas iyiden iyiye kapanmış olacaktır.
Laptopun taşınabilir özelliği o makası fazlasıyla kapatıyor.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt