Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter aklınıza gelebilecek tüm formatlar süperr
Sponsorlu Bağlantılar
necatibaltacı
Üye
payşlaşım için tsk
AZADE27
Üye
t.v converter iyi ama paylaşım süper gerektiğinde indirip deneyecegim emeğine sağlık
badboys15
Üye
Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar.
nedenki34
Üye
cok super bu pro kardesım Allah razı olsun ne zamandır boyle guzel bı cevırıcı arıyordum cok sagol
pinkpinkece
Üye
paylaşım için teşekkürler, ellerine sağlık
haltie
Üye
Link ölü
p-siko-ahmo
Üye
ser yerine sis veya jar verseydin ne olurdu telefon desteklemiyor
haltie
Üye
bu pc prosu
oyakas
Üye
nasıl ındırecegız
wasily97
Üye
güzel paylaşım..
yetersizulvi
Üye
süpperr kardeş cok sagol videonun sesini uçurdu manyak oldu telefondan izliyorum.Çok sagol.
Be Total video converter ile convert yaptığımda ses bozuk plak gibi çıkıyor ama sadece 3gp formatında böyle bende format faktory kullanıyorum ama boyutunu çok büyük yapıyor videolara hem alt yazı gömüp hemde convert yapabilen adam akıllı bi program lazım
plüton
Üye
bu program mükemmel 3gp videoları mp4 kalitesinde görüntü hiç bozulmadan izleyebilme imkanı veriyor ama videonun boyutu büyük oluyor böyle güzel değişik formatları da destekleyen bir programı paylaştığın için çok teşekkür ederim
relax61
Üye
süpersin dostum iki gündür aryorum google yazdım tanımadı lanet ettim meğersem haburda vamış