Uygulama Allah'ını seven yardım etsin çıldıracam!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
Allah'ını seven yardım etsin çıldıracam!
Arkadaşlar internetim kesilip kesilip duruyor indirme yapamiyorum deli oldum 2 saattir indirecegim 3 mb dosya.
Yukarida E 3 g nin cektigi yerde H yazan yerde yesil isiktan sonra turuncu isik yani baglantinin oldugu isik durmadan kesilip duruyor delirtti beni.. Sebebi nedir suan bulundugum yerde 3g yok ama cekiyor..

Samet.25

Çekmese göstermez çekiyo diye yada 1 diş gösterir kesilip durması ilginç eğer 3g cekiyosa mecbur ceken bi yerde indireceksiniz

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
Çekmese göstermez çekiyo diye yada 1 diş gösterir kesilip durması ilginç eğer 3g cekiyosa mecbur ceken bi yerde indireceksiniz

Yukarda turuncu isik yanip sonuyor turuncu isikta baglantinin olup olmadigini gosterir. Bu arada illa 3g cekince indirebilirsin diye bir sey yok. 3g sadece hizli baglanti sunar internette extra bir ozellligi yok arkadasim.. Zaten cekmeyen yerde baglanti yok diye uyari geliyor

Samet.25

ben burda kafamdaki bilgiyi belki yardimci olurum diye ppaylastim kesin cozerim diye degil ayrica benden baska 1 yorum atan bile yok o kadar biliyosaan kendin hallet kendi isini o zaman hadi eyvallah saygi duy bari attigim yoruma isime yaramadi tsk bile diyebilirsin artislik yapacagina

-Emre

-Emre

Üye
ayarlardan sadece 2g ağları kullan işaretle

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
ben burda kafamdaki bilgiyi belki yardimci olurum diye ppaylastim kesin cozerim diye degil ayrica benden baska 1 yorum atan bile yok o kadar biliyosaan kendin hallet kendi isini o zaman hadi eyvallah saygi duy bari attigim yoruma isime yaramadi tsk bile diyebilirsin artislik yapacagina

Senin burda bulundugun oneri eline ilk Android telefon alan insanin aklina dahi gelir

Yorumunada tesekkur ederim Allah razı olsun..

- - - Eklendi - - -

ayarlardan sadece 2g ağları kullan işaretle

Zaten oyle idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...