allahın varlığına ve birliğine inanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serif55

serif55

Üye
ne yazdığımı anlamıcak değilim arkadaşım,senin heralde hiç Kur'an ı okumuşluğun yada duymuşluğun yok,eklediğin resimlerde resmen ordaki ayetlerle dalga geçilio bize tersleniceğine biraz araştırmayı dene olurmu!!!!!!

akula

akula

Üye
ah ah 20 yılı doldurdum eşşek bölümündeyim

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
bi espricik uğruna ALLAH (c.c.) küçük görülmüş. komik mi? bence yazık çok yazık....:(:(:(

siego and bp

siego and bp

Üye
    Konu Sahibi
senin yaşın kadar kuran ı kerim okumuşum kurslara gitmişimdir haşa biz allaha inanmıyo muyuz töbe töbe ya yanlış bişey varsa silinir büyütülmenin anlamı yok

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Valla ne diyeyim uyduran iyi uydurmuş ama Yüce ALLAH(c.c) bahsi geçmesi biraz üzücü:(

siego and bp

siego and bp

Üye
    Konu Sahibi
değiştirdim arkadaşlar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkürler ahmaklardan başka herkez Yüce ALLAH(c.c) Varlığına inanır sadece insanoğluda değil tabiki Tüm canlılar

siego and bp

siego and bp

Üye
    Konu Sahibi
bazılarının yazdığı mesajlara uyuz oldum hakan yha

konef

konef

Üye
Teşekkürler

lovestar

lovestar

Üye
resimler çok güzel Allah razı olsun.yada ben eskileri göremedim.neyse ...

serif55

serif55

Üye
senin yaşın kadar kuran ı kerim okumuşum kurslara gitmişimdir haşa biz allaha inanmıyo muyuz töbe töbe ya yanlış bişey varsa silinir büyütülmenin anlamı yok

arkadaşım benim amacım kimsenin kalbini kırmak yada tartışmak değil ben sana konudaki yanlışı söyledim sen bana ters bi şekilde cevap verdin olay böyle gelişti sende farkındasındır,,,nese kusura bakma tartıştık biraz hakkını helal et ok ;)

siego and bp

siego and bp

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim amacım kimsenin kalbini kırmak yada tartışmak değil ben sana konudaki yanlışı söyledim sen bana ters bi şekilde cevap verdin olay böyle gelişti sende farkındasındır,,,nese kusura bakma tartıştık biraz hakkını helal et ok

helal olsunda sende ne dediğinin farkında olduktan sonra bence bi sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt