Allah'ın İzniyle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Allah'ın İzniyle
Arkadaşlar Allah'ın İzniyle Özel Harekat Polisi olmak istiyorum.Bu yıl 8. sınıfım ve liseye geçicem çok karmaşık bır yerdeyım ne olacagımı kesınlestıremıyom ama suanlık hedefım Polis Özel Harekat olmak.Bunun için şartlar nedir ?Nasıl eğitim görücem orada ?

Fiziksel Özelliklerim :

#1.70 Boy
#65 Kg
#Herhangi hastalığım yok
#Vücüdumda sorun kusur yok.
#Dişlerim biraz yamuk ama konuşmama etki etmiyor.
#Orta çapta göbek var.

Sizce Polis Özel Harekat olabilirmiyim ? Sorularıma cevap yazarsanız çok sevinirim. Malum Hayatıma BURADA YÖN VERİYORUM.!

Not: En çok isteğim asker , veya böyle özel bir timde görev yapmak. En büyük hayalimdir.Allah izin verirse bu yolda ilerliyeceğim. Cevaplarınız benim için hayati bir önem taşıyor!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Egitimleri kaldırabilirim diyosan

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
NOT : Spam olmasın ama konuyu 2 kez açtıgım ıcın ozur dılerım HAYATIM SÖZ KONUSU Moderatorlerden OZUR DİLİYORUM.

achambo

achambo

Üye
bence istediğine gitmelisin özelliklerim yeter yapabilirim diyosan git bence

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Hangi lise hangi lise ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Hangi lise hangi lise ?

Koleje gidebilirsin
Liseden sonra akademiye gidebilirsin
yada yüksek okula...

özel harekatçılar polislerin arasından çıkar.30 yaşının altındakı her polis memuru özel harekatçı olabilir.

uzun lafın kısası polis olman lazım.

bunları bir polis çocuğu olarak söylüyorum.

yanlız bilmeni isterim çok ağır ve iyice düşünme gerekir.2 cs yada cod oynayıp gaza geldiysen bir daha düşün derim.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Koleje gidebilirsin
Liseden sonra akademiye gidebilirsin
yada yüksek okula...

özel harekatçılar polislerin arasından çıkar.30 yaşının altındakı her polis memuru özel harekatçı olabilir.

uzun lafın kısası polis olman lazım.

bunları bir polis çocuğu olarak söylüyorum.

yanlız bilmeni isterim çok ağır ve iyice düşünme gerekir.2 cs yada cod oynayıp gaza geldiysen bir daha düşün derim.
Alakası yok çünkü ben asker olmak istemişimdir ama bursada hava harp okulu var kuleliye gondermıyeceklerı ıcın polisligi ordanda özel harekatçı olmayı istedim. Gaza gelmekle alakası yok.Bu arada polis meslek lisesinin puanları kaç ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Alakası yok çünkü ben asker olmak istemişimdir ama bursada hava harp okulu var kuleliye gondermıyeceklerı ıcın polisligi ordanda özel harekatçı olmayı istedim. Gaza gelmekle alakası yok.Bu arada polis meslek lisesinin puanları kaç ?

Yanlış anlama kardeşim dalga geçmek için demedim.Mesleğin puanı çok uçuk değil.Lakin tam puanını bilmiyorum

The East

The East

Üye
tam bilmiyorum eskiden vardı galiba yoksa yokmuydu onuda bilmiyorum da askere gittiğinde çavuşluk sınavlarına girip çavuş olarak devam edebiliyorsun sonra tekrar sınav tekrar sınav teğmen olursun yeter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...