Hayatimi şekillendiriyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Hayatimi şekillendiriyorum.
Arkadaşlar 8. Sınıf öğrencisiyim ve önümde uzun bir yol var liseye geçmek ve uygun lise bulmak vb.. Ben askeri veya polisiye birşey olmak istiyorum. İlk havacı olmaktı amacım cok agır oldugu ıcın olmadı karayada Bursada sadece hava var kara yok :( Ben Özel Harekat Polisi olmak istiyorum Hangi Liseye gitmeliyim ve benden olurmu ? Ve SBS Puanı filan önemli mi ? (Matematiğim biraz kötü )

Fiziksel özelliklerim :
1:70 Boy
65 Kg
Gözlerimde problemim yok
Kas yapımda anormallık yok sadece kılom var o kadar
Atış oranlarıma güveniyorum (hiç denemesemde :D :D :D )
Disiplinliyinm Kurallara sonuna kadar uyarım.
Bir hastalığım da yok

Sizce benden olurmu ? Polis özel Harekat'ın Zorluğu nedir ? Ne yapılır orada? Cevap yazarsanız sevinirim ? (Not : Ben kavga dövüş konusunda kötüyüm ama eğitim verilir değilmi orada ? )

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Polis okuluna git orda zaten gerekli yönlendirmeyi yaparlar.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
SBS Puanı kaç olur oranın ? ve Eğitim sistemi nasıl ? Yatılı değildir deme ? Fiziksel özelliklerim yetiyormu ?

Enes

Enes

Üye
boy kilo oranın önemli ? vücut kitle endeksi yani

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Kitle endeksim 22

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok kararsız kaldım ya. Bi yandan asker olmak istiyorum ama cok zor sartları var. Bi yandan özel bir birlik olmak istiyorum Orn : Özel Harekat hayatımın dönüm noktasıdna tıkandım kaldım ya napıcagımı sasırdım resmen .Arkadaşlar sizce bu özelliklere göre benden ne olur ?
Fiziksel özelliklerim :
65 Kg
Gözlerimde problemim yok
Bir hastalığım da yok

1)Karacı Asker (Çok zor ailen yüzünden )
2)Polis
3)Polis Özel Harekat
4)Sivil Polis
5)Pilot ( Askeri hava lisesinden)

- - - Eklendi - - -

Ben çok kararsız kaldım ya. Bi yandan asker olmak istiyorum ama cok zor sartları var. Bi yandan özel bir birlik olmak istiyorum Orn : Özel Harekat hayatımın dönüm noktasıdna tıkandım kaldım ya napıcagımı sasırdım resmen .Arkadaşlar sizce bu özelliklere göre benden ne olur ?
Fiziksel özelliklerim :
65 Kg
Gözlerimde problemim yok
Bir hastalığım da yok

1)Karacı Asker (Çok zor ailen yüzünden )
2)Polis
3)Polis Özel Harekat
4)Sivil Polis
5)Pilot ( Askeri hava lisesinden)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
polis okuluna gidemesende hayalin buysa düz lise ilede olabilirsin eğer akademi istiyorsan şuanki sisteme göre 380 puanla girebilirsin onun dışında normal polislik için 2 senelik 280 yetiyor ama bu 4 sene sonra nasıl olur bilemem tabi kilonu falan dert etme gelişme çağındasın 4 sene sonra daha uzun boylu daha fit olabilirsin.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Simdi ben ilk olarak sbs gırcem ordan polis okulu ıcın gereklı puanı alcam ardından secmeler baslıyacak ve secmelere gırecegım Mulakatlar nasıl olur bilginiz varsa soylerseniz sevinirim.Ardından okula başlyacağım ve okulda devam edecegım yalnız okul yatılı mı değilmi ? İşte okul yani lise bitince nolcak ve ben sıvıl polis olmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt