Allah'ın hikmetine bak, gökyüzünde sadece Ay ve Yıldız var :) (SS'li - Videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allah'ın hikmetine bak, gökyüzünde sadece Ay ve Yıldız var :) (SS'li - Videolu)
Bunlar fotoğraflar:

Bu da video:

[video=youtube;qjdXz8glMHc]http://www.youtube.com/watch?v=qjdXz8glMHc[/video]

Mobilciler için:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Görüntü çok güzelms:)

otostopçu

otostopçu

Üye
kur'an ın indirildiği gece gökyüzünde bulut olmazmıi ve eğer dün çektiysen bunları dün tek sayı lı bir gündü yani 13 üydü

bir rivayet derki kur'an-ı kerim bulutsuz bir gecede ve tek sayılı günde indirilmiştir

kadir gecesi 27 olarak kabul edilmişse de çektiğin gün kur'an inmiş olabilir :alkis

larten123

larten123

Üye
Çok güzel :tebessüm:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kur'an ın indirildiği gece gökyüzünde bulut olmazmıi ve eğer dün çektiysen bunları dün tek sayı lı bir gündü yani 13 üydü

bir rivayet derki kur'an-ı kerim bulutsuz bir gecede ve tek sayılı günde indirilmiştir

kadir gecesi 27 olarak kabul edilmişse de çektiğin gün kur'an inmiş olabilir :alkis

Bugün saat 5-6 civarıydı bu görüntüleri çektim ve Bugün Kadir Gecesi :alkis Yani Kadir Gecesine denk geldi bu görüntüler :tebesüm:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bugün saat 5-6 civarıydı bu görüntüleri çektim ve Bugün Kadir Gecesi :alkis Yani Kadir Gecesine denk geldi bu görüntüler :tebesüm:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Çok güzell .. :)

DDorlion

DDorlion

Üye

Güzeeeellll :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Youtube upload sonunda ışık sorunu giderilsin mi diye soru sordu Evet dedim şimdi bakıyorum durduk yere karanlık oluyor video. Saçmalamış :(

yakup_281

yakup_281

Üye
Bunlar fotoğraflar:

Bu da video:

[video=youtube;qjdXz8glMHc]http://www.youtube.com/watch?v=qjdXz8glMHc[/video]

Mobilciler için:

bende çektim ama flash açıktı camdan yansıyınca bişey belli olmuyordu sonra vazgeçtim birde sen akşama yakın çektin heralde ben gece gördüm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt