commandercan
Üye
-
Konu Sahibi
-
onları zaten yaptım ama ootlandıgını nerden anlayacam kardeşim
recoveryden de rootlama yapılırrootlama islemi bittijten sonra menuye bak superuser yada supersu gibi bi uygulama varsa islem tamamdir supersuyu recoveryden yuklemeyeceksin tabiki hata verir
Arkadaşlar telefonum samsung galaxy grand duos ben bunu rootlamaya calisiyorum ama olmuyor yardim edin 8 saattir beceremdim odinden falan yaptim oluyor ama supersu diye birşey var onu nereye atacagimi bilmiyorum yardim edin allahin askina
Kardeş supersu yu zipten çıkardıysan olmaz benim verdiğiö linkten indir cwm de flasha direk zip olarakyok kardeşim super suyu hafızakartına attım recovery modunda açtım ama failed to verify whole file signature hatası veriyo yardım et nolur
kardeş sen cwm yimi yapamıyonOdin 1.85ben de bir soru sormak istiyorum yeri gelmişken, s3 var ve cwm yükleyemiyorum yani yükleniyor pass alıyorm ama cwm'ye değil stok recoveryde açılıyor telefon ve sebebi "install_recovery ve bir dosya daha var her neyse o" dosyaları imiş. bu 2 dosyanın adını değiştirmek yetiyormuş fakat ben bu dosyaları bulamadım. bilgisi olan var mı? kusura bakma kardeş konuna yazıyorum ama
yok ben rom yükleyebilmek için cwm yapmak istiyorum fakat olmuyor telefon rootlu ondan bir problemim yok, samsungun cihaza koyduğu 2 dosya yüzünden stok recovery geliyormuş hep, o iki dosyanın adını değiştirmek problemi çözüyormuş fakat o dosyaları bulamıyorum başka yolunu da bilmiyorumkardeş sen cwm yimi yapamıyonOdin 1.85
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Root dosyası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?