Allah rızası için yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

gokay03

gokay03

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası için yardım edin
arkadaşlar benim n8 im var c de yada e de private dosyası yok tele format attım düzelmedi lütfen yardım edin çok lazım

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
private gizlidir önce hack yapacaksın sonra rompatcher uygulamasından Open4all yamasını aktif edeceksin, daha sonra X-plore yükleyerek ayarlarından gizli dosyalarını görüntüle seçeneğini seçip görebilirsin

celilcemre

celilcemre

Üye
Eğer hacklı gizli dosyalardan sildinse formatla düzelmez. V3 v5 tellerde oluyordu. Ustaların dediği gibi yazılımı tekrar atacağın. Kolay gelsin. Bana sorarsan en iyisi orjinal yazılım. Bende n8 kullanıyorum. Modifiye yazılımların hepsini denedim, cpu hiç yok. Malesef n95 8gb daha iyiydi. Testi kolay ben sınırsız vodafone internet kullanıyorum. N73 vardı zamanında o zaman 3 tane uc browser kullanıyordum. Şimdide kullanıyorum. 2. Klon 3 tarayıcı ile 3 farklı bağlantıdan film indiriyorum. N73 ile 14mb ram ile zorda olsa indirme yapiyordum. N958gb de hiç sıkıntı çekmedim. Ama n8 ile cpu yetmezliği ile karşılaştım. Orjinalde bir sıkıntı yok. Oyunda oynayabiliyorum. 100mb ram boşta ama etki yapmıyor.

Jan

Jan

Üye
Normalde private dosyan var fakat rompatcher yamalarını aktif edersen görebilirsin bunun için flash atman gerekecek forumda araştırır isen bulabilirsin kardeşim

celilcemre

celilcemre

Üye
Çok geridesin, yanlış anlama. Openall yaması ile zaten yamalar sitede mevcut.

Üst Alt