allah rızası ıcın yardım bellendm artık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
allah rızası ıcın yardım bellendm artık
yaw arkadaslar 3 saattır guncellemeye ugrasıyorum nokıa suıteyı belkı 10 deafa yenıden kurdum belkı telefonumu 100 kez guncellemeye calıstım ama olmuyor 3.yukle olan kısımda cıhazla olan baglantı kesıldı dıyor artı durmadan usb den ses gelıyor hanı takar veya cıkartırız ya o ses kafayı yıcem telefonda tuhaflastı ıyıce bazen acılmıyor usb ye takınca acılıyor ıyı karıstı ısler neyapayaım yardım

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
o seslerin gelmesi normal..yükleme tamamlanana kadar sadece pin kodu girmek hariç telefona hiç dokunulmamalı..biraz uzun sürüyor güncelleme....sabırla bi daha dene..olmaması için bi neden yok gibi..usb bağlantı falan yüklenemedi falan demesi de normal...hiç eleşme yüklemesi lazım..

legend5858

legend5858

Üye
Elinde başka usb varsa onunla dene derim.

• Beğen
Tepkiler: byred55
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
yaw sabredıyorum da olmuyor ıste hep aynı yerde aynı hata belkı suıteyı 10 kez sılıp tekrar kurdum ısın ılgıncı telefonda kafatyı yedı hard format bıle attım keske atmasaydım sorun 3 yuklemeye kadar gelıyor bır sure sonra usb selerı gelyor takılıp cıkarma seslerı hanı sonra tel kapanıyor ve bır sure sonra acılıyor ve telefonla baglantı kesıldı dıyor kesınlıkle telefona ellemıyorum

----------Eklendi @ 22:02:50 ---------- Yazıldı @ 22:02:28 ----------

acaba dead flashmı atmam lazım

legend5858

legend5858

Üye
yaw sabredıyorum da olmuyor ıste hep aynı yerde aynı hata belkı suıteyı 10 kez sılıp tekrar kurdum ısın ılgıncı telefonda kafatyı yedı hard format bıle attım keske atmasaydım sorun 3 yuklemeye kadar gelıyor bır sure sonra usb selerı gelyor takılıp cıkarma seslerı hanı sonra tel kapanıyor ve bır sure sonra acılıyor ve telefonla baglantı kesıldı dıyor kesınlıkle telefona ellemıyorum

----------Eklendi @ 22:02:50 ---------- Yazıldı @ 22:02:28 ----------

acaba dead flashmı atmam lazım

Your installer programı ile nokia suite sil sonra sıfırdan kur.TElefona bi soft format at.Sonra güncellemeye başla ama dediğim gibi başka bir usb kablosuyla.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sorun kabloda . Başka kablo ile deneyin isterseniz .

kocasahin

kocasahin

Üye
Arkadaşım sabırla bekle bende biraz önce güncelledim belle oldu sen sadece Pc suit teki talimatları izle 15 Dk diyor ama yarım saati geçiyor ha bide bataryanın şarzı dolu olsun.

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
neyse yarın arkadastan usb kablosunu alıyım onla deneyım barii

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
cihazla bağlantı uyarısı aldıktan sonra takriben ne kadar bekliyosun..

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yanı baglantı uyarısı derken dırek yazı gelıyor baglantı kesıldı dıye tekrar telefonu acın usb yı takın felan dıye bısıler yazıor orda beklemem mı lazım yanı

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
yüklerken diyor ya tüm uyarıları göz ardı edin diye..tam hatırlamıyorum senin dediğin kısmı ama sanki çıkarmaman gerekirken çıkarmışın gibime geliyor..

any0ne

any0ne

Üye
aynı hata bende de var yapmadığım şey kalmadı. Kafayı yiyicem

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
bende kafayı yedım hatta nerdeyse telefonu duvara carpacam nedır bu ya rezıllık

cengizx1

cengizx1

Üye
bendede baglantı kesıldı dedı ama bı sorun olmadı mutlu bır sekılde kullanıyorum c6-01'imi

gablocu

gablocu

Üye
bende kafayı yedım hatta nerdeyse telefonu duvara carpacam nedır bu ya rezıllık

ben windowstandır diye sanal windows kuruyorum şimdi olursa sonucu yazarım olmazsada hem telefonu hem pc yi kırmış uyuyor olurum

cengizx1

cengizx1

Üye
kabloyu cıkartım telefonu kapatım actım sonra kabloyu taktım pc gorunce tamam dedım hepsı bu farklı bı yol denemedım

LORİEN

LORİEN

Üye
arkadaşlar telefona suç bulmayın bilgisayardandır bende sızıntı belle yüklrken aynı hataları almıştım şimdi de yüklenmiyor neden olduğunu anlamadım ama oluyor
sonra kardeşimin bilgisayarında yaptım yüklemeyi onda sorun çıkmadı
deneyebileceğiniz başka bilgisayar varsa onda deneyin bi de

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ben sorunun usb girişinizde ve ya kabloda olduğunu düşünüyorum.

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
valla kablo orjınal nıye sorun olsun bu gune kadar okadar sey yukledım telefona ama ya baska pc de yada baska kabloyla denıycem yada sınırden kıracam atacam çöpe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt