allah rızası için düzgün bi telefon önerinn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoss

hoss

Üye
aynen.
hem nokia dan telefon alınmaz alınırsa c7 veya n8 alınır. galaxy acede tek eksik video kötü bide ram düşük galiba kasıyormus :S
c7 ve n8 de alınmaz nokia nın bölümüne girersen bu cihazlar hakkında hep sorunlar oldugunu görürsün :oke:ayrıca hiç hak etmedikleri fiyattan satılıyorlar

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
oda doğru

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
bence aradığınız fiyatlarda alına bilecek en iyi tel htc wildfire .Arkadaşım almıştı detaylı inceleme fırsatım oldu fiyatına göre gayet üstün özelliklere sahip..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
c6 nın ekranı rezistif bu devir bu tarz basmatik ekranlı telefonlar alınmaz bence :oke:

ama nedense şu hep denıyor o ankı el duruman baglı soguk vb şeylerde basmatıkler daha cok tercıh edılıyor . o kişinin yasamına gore degişiyor . ve bozulma surecınde hangısı daha cabuk bozuluyor yanı laf ıcabı bozulma

ricardo45

ricardo45

Üye
üstad sen de bi karar ver artık:)ace al,fiyat performans açısından en iyisi odur.işletim sistemi sorun değilse video çekimi de iyi istiyorsan 100tl artırcaksın bütçeyi wave 2 alacan.fakat büyük telefon sen bence ace al

hoss

hoss

Üye
rezistif ekranli cihazlar son demlerini yasiyor artik , ben kesinlikle kapasitif ekranli telefonlarda kullanirim tercihimi ,p1 kullaniyordum ekrani rezistifti beni cileden cikardi dokunmatigi

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
üstad sen de bi karar ver artık:)ace al,fiyat performans açısından en iyisi odur.işletim sistemi sorun değilse video çekimi de iyi istiyorsan 100tl artırcaksın bütçeyi wave 2 alacan.fakat büyük telefon sen bence ace al

fiyat yüzünden zaten almayı istedim uygun gibi. işte bi hafta sonu gidip bakıcam performansı nasıl

Kerim.

Kerim.

Üye
blackberry curve 8520 veya samsung wave 723 al

turancen

turancen

Üye
Hiç uğraşma git Samsung galaxy gio al 549 tl ben şu anda kullanıyorum işlemci 800 mhz ram 279 mb ekran çöz 16 bit android 2,2,1 froyo sadece kamera dert etmezsen oda 3 mp

hakikattt

Üye
dostum o fiyata senin hayallerini süsleyen sıfır bi tel bulamazsın sen bence buarada da gördüm 2.el temiz bir samsung wave al wave 2 değil ama ekranı video çekimi resimleri sesi video oynatması samsung apps desteği 1 numara bir telefon tavsiye ederim hatta telin adını amca googleye yaz ekşi sözlükte millet telefonu anlatırken döktürmüş sonuç artık sorma belliki millet bıkmış:) samsung wave alllll...ben kullanıyorum dalga müthiş bi tel canım canım :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
adamın almaya nıyeti yok galiba .yada aldımı makaramı geçiyor bizle anlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Starsley

Starsley

Siyah gittim geldim hala almadın şu c7 yi :D Ama yeter artık Allah aşkına al bir telefon kurtulak yaw :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
almiş o çaktırmıyor o kesin :ah :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
nasıl bir eksik yahu akıl var mantık var kusursuz telefon mu olur yarın alırsın en fiyakalısın gene sıkılırsın .al işini gorcek birtane gerisini boşver :D

e_memet88

e_memet88

Üye
nasıl bir eksik yahu akıl var mantık var kusursuz telefon mu olur yarın alırsın en fiyakalısın gene sıkılırsın .al işini gorcek birtane gerisini boşver :D

Kardeş CoDeYs doğru söylüyor...
Bende alıcam 1 ayı geçti hala daha telefon alacam:D

Bir türlü karar veremiyorum bende....

Birinin bir tarafı çürük diğerinin başka tarafı...

Hepsini istediklerimiz var tabiki ama 1.000,00_TL den fazla olunca bizim keseyi etkiliyor ve de aradığımızı bulamamaya devam ediyoruz..

Bence en çok önem verdiğin; olmasını istediğin özelliklerin hangi telefonda olduğunu belirle önerilerden ve bekleme git al... Yada bekle bir iki yıl 3 boyutlu konuşma sağlayan bir telefon al :D

Saygılarımla...

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız valla

CoDeYs

CoDeYs

Üye
aldın mı ozman :ehe

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
yeni konuma gelin :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
link ver yahu nerden bulalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt