ALLAH rızası için biri yardım etsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memMmet

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH rızası için biri yardım etsin
:megafon:telefonda wap ınternet vesaire ayar yukleyemıyorum...ayarlar gelınce yalnız 70 ayar grubuna ızın verılır dıyıp ayarları sılıyo..versıyon yenıledım ıkı defa yınede duzelmedı ne olur yardım edinn:vur ...telefon 6300

dogandoganay

dogandoganay

Üye
senin hat ne arkadasım ona göre yardımcı olayım...

memMmet

Üye
    Konu Sahibi
benım hat avea da var turkcell de..ama manuel ayar yapılmıyor hafıza dolu dıyo yaniii..yenı hesap eklenemıyor hazfıza dolu dıyor

dogandoganay

dogandoganay

Üye
Wap 2.0 gereklidirMenü/Ayarlar/Yapılandırma ayarları/Kişisel yapılandırma ayarları/Seçenek/Yeni ekle/WebHesap ismi: AVEA GPRS WAPAnasayfa: adı: wapŞifre: wapTercih edilen erişim noktasını kullan : HayırErişim noktası ayarları:Yakın kopya: EtkinleştirYakın kopya adresi: 213.161.151.201Yakın kopya bağlantı noktası: 8080Veri taşıyıcı: Paket VeriPaket veri erisim noktasi:GPRS erişim noktası: wapAg turu : IPv4Doğrulama türü: NormalKullanıcı adı: wapŞifre: wapMenü/Ayarlar/Yapılandırma ayarları/Kişisel yapılandırma ayarları/AVEA GPRS WAP/Seçenek -> Etkin kıl bu avea için buyur

memMmet

Üye
    Konu Sahibi
gereklidirMenü/Ayarlar/Yapılandırma ayarları/Kişisel yapılandırma ayarları/Seçenek/Yeni ekle/WebHesap .....................
bunu yaptıgımda YENİ HESAP EKLENEMIYOR HAFIZA DOLU diyor ..ama hesapta yok yanii

Orhan_1990

Orhan_1990

Üye
:coold: Orhan_1990 vodofone internet için ideal şu anda vodofone gprs ile maxicepteyim 10.12.2008 Opera Tel:n73

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt