ALLAH rızası için bi yardım edin!!!2 aydır bunu arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH rızası için bi yardım edin!!!2 aydır bunu arıyorum
ben şimdi sahura kalktım yemeğimi yedikten sonra yattım. Sabah kalktığımda altımda ıslaklık vardı...ne yapmam gerekir orucum kabul olur mu?

full force

full force

Üye
banyoya girip gusülünü alacan orucun bozulmaz merak etme

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim iyşallah dediğin gibidir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
dedikleri gibi...

esokmen

esokmen

Üye
aynen kardeş kafana takılmasın.

enes122

enes122

Üye
ben şimdi sahura kalktım yemeğimi yedikten sonra yattım. Sabah kalktığımda altımda ıslaklık vardı...ne yapmam gerekir orucum kabul olur mu?

Kişinin eline olmadan cunup olunması durumnda oruca zarar gelmez fakat gusül edilmesi vacip olur

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye

Ikı aydır mı arıyorsun.sen cıddımısın bırader?dıyanet alo fetva yazıp arasaydın.cevabını anında bulabılırdın.yada ılmıhal kıtaplarına baksaydın.2 ay arayıp da nasıl bu duruma bır?cevap bulamadın hayret ve dehset verıcı.

gevhern

gevhern

Üye
Arkadaşlar cevapları vermiş ama yine söylim bozulmaz rüyadeyken...

matrak104

Üye
Boy abdesti al, orucunu bozma devam et. Orucuna birşey olmaz. Cünup iken de oruç tutulabilir ancak mekruhtur.

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi

Ikı aydır mı arıyorsun.sen cıddımısın bırader?dıyanet alo fetva yazıp arasaydın.cevabını anında bulabılırdın.yada ılmıhal kıtaplarına baksaydın.2 ay arayıp da nasıl bu duruma bır?cevap bulamadın hayret ve dehset verıcı.

o işin espirisi o gün olmustu:)

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Kafana takma kardeş!

bill_

bill_

Üye
Cevap bulamams olman garip.. Nerde aradınki bulamadın :)

mks740

mks740

Üye
Gusül almak orucu tehlikeye atmaz mı?

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
peki ihtilam oldun fakat ıslaklık yok o zaman gusul gerekirmi oruç bozulur mu ibadet yapılır mı

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
goldenheros

goldenheros

Üye
Bu konuhakkında arastırma yapmıstm 1 gün kaza orucu tutman gerekiyo ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
peki ihtilam oldun fakat ıslaklık yok o zaman gusul gerekirmi oruç bozulur mu ibadet yapılır mı
Rüyada ilişkide bulunduğunu görür, fakat uyanınca meni yada ıslaklık yoksa kişinin gusletmesi gerekmez. Bu durum oruca mani olmayıp, namaz için ise abdest kafidir. Ayrıca kişi ihtilam olduğunu hatırlamasa da, çamaşırında meni gördüğünde gusletmesi lazımdır. Mezi sansa ihtiyaten gusleder.

Üst Alt