Allah Rızası İcin Bakın İçim İçimi Yiyoo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan3410

Üye
    Konu Sahibi
Allah Rızası İcin Bakın İçim İçimi Yiyoo
Oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkurler. Olay Soyle gelisir simdi bizim mah. Ebru diye bi kız var deli gibi seviyorm. Mahallede mac oynarken surekli ben ona o bana bakıyodu. Ama cıktıgı oldugundan teklif edemiyodum. En sonunda cıktıgından ayrıldi. Ve bana cıkma teklifi eddi. Kabul ettim.cikıyoruz ama eski ciktigi rahat birakmıyodu. Bunu mahalle ortasında baya bi dovdum. Ebru ile baya iyi gidiyodu. Ama ebru ihanet etti. Gitti eskı ciktiyla tekrar cikti. Ama benden ayrılmadan. Bende bundan ayrildim. Sonra bana bakip duruyodu GELELIM ASIL KONUYA BU AY YANI 16 SUBATTA DOGUM GUNU VAR HEDIYE ALIYIMMI ALMAYIMMI? YADA NE ALIYIM. YARDIM EDIN NOLUR

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
kardeşim ihanet etmiş daha ne hediyesinden bahsedyosn

nazlican

Üye
Çok çokk afedersin ama kız seni boynuzlamış sen daha hediye derdindesin, aldatıldığına yan oturda, madem ona geri dönmüş demekki onu hala seviyor !!

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
bu da demek oluyo ki aşk hayatına format at bu kızı sil.

furkan3410

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama bildigim tek şey var hala cok seviym. Aklimdan cikmıyo yardim icin saolun.

codblackops2

codblackops2

Üye
sen seviyorsun ama o sevmiyor demek ki.aklından çıkarmaya bak , yoldan geçerken yüzüne bile bakmamaya çalış

TheCower

TheCower

Üye
boynuzu yedin hala hediye diyorsan sende bir sorun var

ozakin70

ozakin70

Üye
Sana kız mı yok kardeş kız ihanet etmiş işte unut sen O kızı

gutihaz1

gutihaz1

Üye
aşk maşk palavra ibreti alem için 16 şubatta sağlam osmanlı tokadı yapıştır biraz sert ol

kcsoft

kcsoft

Üye
sana değer vermeye sende verme bırak olduğu gibi kalsın yalnızlık iyi demiyorum ama

besim.farhan

besim.farhan

Üye
herşey affedilir ihanet hariç

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ona alacak kadar kafayı siyirmissanbana da al üç gün önce de benim vardı kimse bisey almadı:( ben bu duruma dusmedim ucuncu kisi yoktu ama ihanet gibi bisey oldu yine de hediye gonderip içine de not yazdim (geri donsun diye degil) yapmasam çok rahatsız olurdum çünkü bana manevi açıdan çok değerli bi hediye hazırlamıştı. Karsiligi sadece kuru bi tesekkur oldu basta pisman oldum ama simdi sikinti yok. Sen sakin alma bence.

kurd-0

Üye
yaş kaç

esokmen

esokmen

Üye
Hediyeyi birak yuzune bakma kardesim ihanetin bedeli dir affedlmemek sen buna simdi bu kozu verirsen bu kiz seni surundurur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt