Allah İçin yardım SAMSUNG M1 Vodafone 360

Sponsorlu Bağlantılar

yaksiko

Üye
    Konu Sahibi
Allah İçin yardım SAMSUNG M1 Vodafone 360
Arkadaşlar ben yurtdışından samsung m1 modelli telefon aldım telefon gerçektem harika.Ama bir pürüz var.telefon linux işletim sistemli yani LiMo işletim sistemini kullanıyor.Bi türlü uyumlu program oyun bulamadım lütfen bana yardımcı olun.Sizden rica ediyorum.

kol@j

kol@j

Üye

kardeş bişeyler çıktı da ... çoğunu ingilizce arayarak buldum işine ne kadar yarar bilemiyorum...
sen teker teker bir deneyi ver
hayırlı forumlar...

yaksiko

Üye
    Konu Sahibi
Hay allah razı olsun senden çok sağol.Ama Bunlar değil.Sadece reklam amaçlı

kol@j

kol@j

Üye
programları bir dene
eğer istediğin gibiyse ...
daha doğrusu linux tabanda çalışıyorsa konusunu açacağım...
senden bir haber bekliyorum...

yaksiko

Üye
    Konu Sahibi
Denedim Dostum indirilen bişi yok inen bir kaç şey ise android uyumlu bunlar değil paylaşma yani..emeğin için Saol

kol@j

kol@j

Üye
kusura bakma abicim...arama motorlarının azizliği işte... kendi sitelerine çekecekler... ya... lazım olmayan linkleri başa koymuşlar...

şu birinci linkin durumu ne
ondan da mı bi şey çıkmadı...

yaksiko

Üye
    Konu Sahibi
Malesef walla hala bulamadım ne illet bişeymiş.Bu limo işletim sistemi

Lacrymosa

Üye
Ya bunu Allah, Peygamber meselesi neden yapıyorsunuz? Çok çok acil bir şey de değil yani. Alt tarafı telefona program arıyorsunuz. Olsa ne olur olmasa ne olur? Bu tarz başlıklar açmayın lütfen. Ben konuyu görünce girmeyecektim ama "Allah için" deyince telefonla ilgili acil bir şey zannettim. Olabilir yani yurtdışındaki kızınızı arayacaksınızdır ama telefon aramıyordur filan. Yapmayın lütfen.

kol@j

kol@j

Üye
ya kusura bakma, servisten ya da samsung müşteri temsilciliğinden ya da yerel internet sitewlerinden bir soruşturuver diyecem kardeş...

RedColt

RedColt

Üye
Ya bunu Allah, Peygamber meselesi neden yapıyorsunuz? Çok çok acil bir şey de değil yani. Alt tarafı telefona program arıyorsunuz. Olsa ne olur olmasa ne olur? Bu tarz başlıklar açmayın lütfen. Ben konuyu görünce girmeyecektim ama "Allah için" deyince telefonla ilgili acil bir şey zannettim. Olabilir yani yurtdışındaki kızınızı arayacaksınızdır ama telefon aramıyordur filan. Yapmayın lütfen.

Başlık yanlış ama hani inanc işini karıştırmasaydın daha iyi olurdu bence.

yaksiko

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız Admin düzenlerse Sevinirim ben beceremedimde.

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye

dene abi belki işe yarar...

--------------- Ekleme ---------------

konuyla ilgilenen biri samsung vodafone 360 m1/h1 in samsung cep telefonlarından hangisiyle uyumlu olduğunu belirtse oyun uygulama vb. şeyler bulunur..bi de samsung apps den bişeyler indir olmuyor mu?TEŞEKKÜRLER BİRİ BAKSIN BU KONUYA TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA...TEŞEKKÜRLER

karakartal_03

Üye
Bluetooth karsı tarafa müzik nasıl gönderiliyo bu telefonda resim video gönderio ama müzik göndermiyo bide 360 oturumu ne oluyo ben acmadım ama uygulamalrda karsıma cıkıyo 360 oturumunu ac diye

yevkumen

yevkumen

Üye
müzik .mp3 uzantısı yazdıgı için gonderılmıyo once uzantıyı degıstır ornegın .jpg yap sonra gonder wodafone 360 diye bi site var orsaya kaydoluyosun sürekli cevrim içi kala biliyosun e postalarını hesaplarını yonetebiliyorsun daimi online ...tabi hattın wodafone olcak

plumbboy

Üye
963,21azzzzzzzz023- 0
ds2
,

Üst Alt