Sat diskavri al
teknolojibaronu Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: İphone 5C var geçen doğum günümde hediye gelen arada onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... İlginç...
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: İphone 5C var geçen doğum günümde hediye gelen arada onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... İlginç...
Revengeful Emekli Yönetici Benim ilk telefonum Ericsson R520m idi.. Şimdiki çocuklar lumialar, iphonelar kullanıyor
Serhan Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: Genel olarak hangisinden daha memnunsun ? Genişletmek için tıkla ... Ben 5C yerine başka telefon alabilseydim , seçebilseydim lumia alırdım.... 925 den daha memnunum tabiki
Furkan Emekli' Alıntı: Genel olarak hangisinden daha memnunsun ? Genişletmek için tıkla ... Ben 5C yerine başka telefon alabilseydim , seçebilseydim lumia alırdım.... 925 den daha memnunum tabiki
teknolojibaronu Üye Revengeful' Alıntı: Benim ilk telefonum Ericsson R520m idi.. Şimdiki çocuklar lumialar, iphonelar kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Sen baya eskiymişsin
Revengeful' Alıntı: Benim ilk telefonum Ericsson R520m idi.. Şimdiki çocuklar lumialar, iphonelar kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Sen baya eskiymişsin
Serhan Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Benim ilk telefonum Ericsson R520m idi.. Şimdiki çocuklar lumialar, iphonelar kullanıyor Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: Benim ilk telefonum Ericsson R520m idi.. Şimdiki çocuklar lumialar, iphonelar kullanıyor Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici teknolojibaronu' Alıntı: Sen baya eskiymişsin Genişletmek için tıkla ... 8.sınıf falandım işte ..
Furkan Emekli Üye Revengeful' Alıntı: Benim ilk telefonum Ericsson R520m idi.. Şimdiki çocuklar lumialar, iphonelar kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Babam almadı demiyor da bu vardı diyor
Revengeful' Alıntı: Benim ilk telefonum Ericsson R520m idi.. Şimdiki çocuklar lumialar, iphonelar kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Babam almadı demiyor da bu vardı diyor
Revengeful Emekli Yönetici Furkan Emekli' Alıntı: Babam almadı demiyor da bu vardı diyor Genişletmek için tıkla ... 8-10 sene önce iPhone yoktu kardeşim
Furkan Emekli' Alıntı: Babam almadı demiyor da bu vardı diyor Genişletmek için tıkla ... 8-10 sene önce iPhone yoktu kardeşim
Furkan Emekli Üye Revengeful' Alıntı: 8-10 sene önce iPhone yoktu kardeşim Genişletmek için tıkla ... Biliyorum kardeşim ironi yaptım. Benim zamanımda da telefonlardaki en büyük icat kameraydı
Revengeful' Alıntı: 8-10 sene önce iPhone yoktu kardeşim Genişletmek için tıkla ... Biliyorum kardeşim ironi yaptım. Benim zamanımda da telefonlardaki en büyük icat kameraydı