'Allah aynı acıyı onlara da göstersin'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

    Konu Sahibi
'Allah aynı acıyı onlara da göstersin'
Adana’da terör örgütü PKK yandaşları tarafından düzenlenen korsan gösterilere müdahale ederken çöp yığını içine bırakılan bombanın patlaması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru 26 yaşındaki Veli Ataşcı’nın cenazesi, memleketi İmamoğlu İlçesi’nde toprağa verildi. Şehidin annesi, "Bana bu acıyı yaşatanlara Allah da aynı acıyı yaşatsın. Allah aynı acıyı onlara da göstersin" diye feryat etti.
16 Ekim’de Adana’da meydana gelen olayda 3 meslektaşı ile birlikte yaralanan 40 günlük evli polis memuru Veli Ataşcı, tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Şehit polisinin cenazesi bugün hastane morgundan alınarak Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Törenin ardından şehidin cenazesi doğum yeri olan Adana’nın İmamoğlu İlçesi’ne bağlı Üçtepe Köyü’ne götürüldü. Köy camine getirilen şehit için cenaze namazı kılındı.



400 NÜFUSLU KÖYDE 3 BİN KİŞİ UĞURLADI

400 nüfuslu köydeki cenaze törenine Adana Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, çok sayıda polisle birlikte yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Veli Ataşcı’nın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Şehidin eşi Nuray Ataşcı ise sinir krizleri geçirdiği için cenazeye getirilmedi. Ağlamaktan bitkin düşen annesi 46 yaşındaki Teslime Ataşcı, "Bana bu acıyı yaşatanlara Allah da aynı acıyı yaşatsın. Allah aynı acıyı onlara da göstersin" dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, tabuta sarılı Türk Bayrağı’nın şehit babası 50 yaşındaki Abdullah Ataşcı’ya verdi.


[video]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=51281&rid=2&p=1[/video]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
425
NEXUS
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
361
Emrgncy
El~PisToLeRo
Cevap
1
Görüntüleme
439
clawiss
spy ghost
Cevap
0
Görüntüleme
380
spy ghost
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
430
anılbaran


Üst Alt