allah aşkına bi çözüm bulun yoksa iphone mu satacam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
allah aşkına bi çözüm bulun yoksa iphone mu satacam
:ağlarım:arkadaşlar bende iphone 2 g 16 gb var yeni aldım aldıgım kişi jeal break yapılmış diyor sürüm 3,1,2 telefonda öle yazıyor ama gelgelelim oyun yüklemeye sitede i tunes üzerinden sölendiği gibi itunesten uygulama ve oyuın yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor pcdeyken ituneste var gözüküyor ama tele gelince gözükmüyor yok resim video klip müzik alıyor ama oyun yok yav bi pes fifa oynayamayacaksam neyleyim iphone malını lütfen bana anlayacagım şekilde anlatırsanız sevinirim yeni kullanmayaı başliyorum bu telefonu saygılar:vur:ağlarım:

lazo611

lazo611

Üye
Cydia'dan İntal0us'u indir kur... programı aç ayarlardaki bütün seçenekleri ON yap... sonrada ıphone'ununu kabloyla pcye bağla... indirdiğin *****'li oyunların hepsi kurulacaktır ;)... eğer Cydia yoksa... jailbreak'ın yanlış yapılmıştır...

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
cydia var dostum sölediklerini yapıcam inşallah olur söledihin gibi fiafyıörnegin bu siteden indiridim kurabilecekmiyim pcye baglıyken neler yapacagımı da sölersen sevinirim saygılar

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
itunes degilde baska bır program dene bı bakalım ıtunestemı sorun var yoksa senın teldemı eger ıtunes de sorun varsa baska bır ıtunes surumunu yukle :oke:

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
en son sürümünü yükleedim 9,0 falan dı öfffff yav cydia mı yoksa i tunes mi hangisi olacak oyun için

lazo611

lazo611

Üye
İkiside olacak... sen iphone'u görüyorsan ıtunes'tan bi problem yoktur ıtunes'unda... Sen cydiadan dediğim dosyayı indir zaten kurar o direk... sonra ıphone'dan aç instal0us'u... Settings'e gel bütün butonları On yap... sonra iphone'u bağla pcye... indirdiğin oyunun üstüne çift tıkla... direk itunesta gözükücektir... sonrasında itunes'tan İphone bölümüne gel direk synic'a tıkla bu kadar... İnşallah olur bende çok çektim sıkıntısını... bendede aynı telefon var...

serhat00

serhat00

Üye
sakin satma bende solemesi

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
cihazında bi sorun yok sen yapamıyorsun

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
yav saolunda cydia ya daha giremedik kigiriyorum hata veriyor wifiyi acıyorum agı görüyor şifreyide grüyor cydiaya giriyorum ama baglanamıyor hata veriyor öfffffffffffffffffffffffffffffffffff vallahada öffff wifiyi grüyorama cydia da görmüyor şimdide una cevap verin dostlar

--------------- Ekleme ---------------

mangede source girdim hackolus.u girdim ama error diyor hata girdigim agdan mı kaynaklanıyor yoksa

son kez u cydiadan instal0us programını pcden yüklemekle olmazmı sonra iphonede kurmak olmazmı şu an wif ile girecem yer yok gprs te pcden atamazmıyım instal0us orogramını

arkadaşlar sölediklerinizi harfiyen yerine getirdim cydia var ordan installousu kudrum settingste hepsini on yaptım sonra itunesin en son versiyonunu indirdim pcye baglandım itunes telefonu gördü baglandı kuruldu bu siteden indirdigim rela futbol 2010 gfifa 2010 ve 2 3 uygulamaını üzerine sırayla aralıklarla çift tıkladım itunes gördü apicallition bölümünde gözüktü onlarında üzerine burda tıkladım sync ye bastım yukarda installşing diye kuruluyor ituneste ki menümde var gözüküyor ama telefonda yok gözüküyor 3 gündür işim gücüm bu oldu daha ne yapayım sölermisiniz emekleriniz içinde saolun sizden cevap bekliyorum

arkadaşlar sölediklerinizi harfiyen yerine getirdim cydia var ordan installousu kudrum settingste hepsini on yaptım sonra itunesin en son versiyonunu indirdim pcye baglandım itunes telefonu gördü baglandı kuruldu bu siteden indirdigim rela futbol 2010 gfifa 2010 ve 2 3 uygulamaını üzerine sırayla aralıklarla çift tıkladım itunes gördü apicallition bölümünde gözüktü onlarında üzerine burda tıkladım sync ye bastım yukarda installşing diye kuruluyor ituneste ki menümde var gözüküyor ama telefonda yok gözüküyor 3 gündür işim gücüm bu oldu daha ne yapayım sölermisiniz emekleriniz içinde saolun sizden cevap bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...