All Share Play sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
All Share Play sorunu...
Merhaba arkadaşlar.

Telefonum ile televizyonum arasında All Share Cast ile sorunsuz bir biçimde bağlayıp video ve müziklerimi telefondan açıp Oynatıcı Değiştir butonuyla televizyonumdan izleyip dinleyebiliyorum ama All Share Play i bir türlü yapamadım. DLNA ile bağlayamıyorum. Wi-Fi Direct ile bağlıyorum. Telefonumdan All Share Play'a girip yakındaki cihazlara tıklıyorum ama sadece bilgisayarımı buluyor. Telefonla bilgisayar arasında All Share Play ile bağlandım ama telefonumla televizyonum arasında bağlanamadım. Neden acaba? Telefonum televizyonumu görmüyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
Televizyonun menüsünden bir ayar falan yapılıyor olabilir yada televizyon teknik olarak desteklemiyor olabilir.

ermani48

Üye
Slm arkadaslar ayni sorun bende de var evdeki butun cihazlar samsung fakat hepsinde sadece allshare var ve hepsininde wifi uzerinden tvyi gorebiliyorum tek allshare playerli cihazim olan samsung galaxy tab 2 7.0 ile biturlu goremiyorum en yakin cihazlari arattirdigimda bitek pc cikiyo ne yaptiysam olmadi tab a reset attim modeme reset attim bi turlu duzelmedi sanirim allshare play ilgili bi sorun...simdiden yardimlariniz icin tesekkurler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt