Rich4arD
Üye
-
Konu Sahibi
-
Düzeltileciğe hiç şüphem yokbende de oluyor ama düzelicek dedikleri için göz ardı edyorum bazı şeyleri .)
Yeni tasarıma geçildiğinden bu yana site eskisi kadar stabil ve düzgün çalışmıyor ki buda doğal birşey çünkü tamamen değiştiriliyor. Bende buna yardım olmak amacı ile gözüme çarpan,özellikle önemli (göze batan) sorunları belirtmek veya göstermek istiyorum.Çok sık karşılaştığım bir sorun eğer tarayıcı ile ilgili bir sorunsa kusura bakmayın. Şuki yorumlardan alıntı yapıp cevap verildiğinde gördüğüm alıntı şekli görüntüdeki gibi oluyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Chrome kullanıyorum gerçekten göze çarpan çok büyük bir sorun var orda.
Sorun olmaması lazım.
Edit: Göründüğü gibi yok. Sanırım tarayıcınızda bir sorun var.
Yeni tasarıma geçildiğinden bu yana site eskisi kadar stabil ve düzgün çalışmıyor ki buda doğal birşey çünkü tamamen değiştiriliyor. Bende buna yardım olmak amacı ile gözüme çarpan,özellikle önemli (göze batan) sorunları belirtmek veya göstermek istiyorum.Çok sık karşılaştığım bir sorun eğer tarayıcı ile ilgili bir sorunsa kusura bakmayın. Şuki yorumlardan alıntı yapıp cevap verildiğinde gördüğüm alıntı şekli görüntüdeki gibi oluyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet senin yorumun :]vay beni koymuşsun neyse o sorun mobil tarayıcıdan kaynaklı bir sorun yani cep telefonun tarayıcısı ile mobilden girince bunu yapıyor yoksa diğer tarayıcılarda böyle sorun yok
Bunu bilmiyordum..evt nedeni bu ama operayı kullanırsam telefondan sorun olmuyor ama telefonun kendi tarayıcısı bunu yapıyor
Bunu bilmiyordum..evt nedeni bu ama operayı kullanırsam telefondan sorun olmuyor ama telefonun kendi tarayıcısı bunu yapıyor
<br />Bunu bilmiyordum..<br />
Peki maxicep'in mobil sayfasından mı girdin?<br />
Yoksa bilgisayar görünümü olarakmı?
O halde sorun mobil siteden mi kaynaklanıyor?<br />
<br />
Mobil site
Hmm..hayır telefonun tarayıcısı ile girince böyle sorun yapıyor ama telefonla operadan girince sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?