Alıntı Sorunu??

  • 3 Mayıs 2011
  • 655 Okunma
  • 17 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Yeni tasarıma geçildiğinden bu yana site eskisi kadar stabil ve düzgün çalışmıyor ki buda doğal birşey çünkü tamamen değiştiriliyor. Bende buna yardım olmak amacı ile gözüme çarpan,özellikle önemli (göze batan) sorunları belirtmek veya göstermek istiyorum.Çok sık karşılaştığım bir sorun eğer tarayıcı ile ilgili bir sorunsa kusura bakmayın. Şuki yorumlardan alıntı yapıp cevap verildiğinde gördüğüm alıntı şekli görüntüdeki gibi oluyor. :hmmm
    < Resmi açmak için tıklayın >
     


    Yazan: Rich4arD
  2. bende de oluyor ama düzelicek dedikleri için göz ardı edyorum bazı şeyleri .)
     
  3. Düzeltileciğe hiç şüphem yok :)
    Herşey zamanla fakat bende bu arada kendimce ufak tefek yardımlar yapmaya çalışıyorum.
    Gözden kaçan ufacık birşey bende takıntı yapıyor :)
     
  4. Sorun olmaması lazım. :hmmm

    Edit: Göründüğü gibi yok. Sanırım tarayıcınızda bir sorun var.
     
  5. Chrome kullanıyorum gerçekten göze çarpan çok büyük bir sorun var orda.
    Aynı sayfayı firefox ve ie ile de açtım :allalla:
     
  6. Deneme..

    Edit: Chrome'da da sorun yok. :hmmm
     
  7. profil ayarlarından forum ayarlarını bi kontrol et "WYSIWYG-Editörü" mü kullanıyorsun farklı ise bunu seçsin. düzelttim yorumu sen yaşıyorsun sandım alıntı yapan kişinin düzeltmesi gerekiyor.
     
  8. Bence yorum yapan kişide sorun yok çünkü bayaa bir karşılaşıyorum bu şekilde..
    Kafam karıştı ya? :allalla:
     
  9. Diğer tarayıcılarda sorun yok, sadece chrome da sorun var sizde anladıgım kadarıyla ?

    Chrome da ben denemelerimde sorun göremedim ama, diğer tarayıcılarda da kontrol edip durumu söyleyin bakalım.
    Ciddi bir sorun gibi ( görünüm kirliligi açısından )
     
  10. vay beni koymuşsun neyse o sorun mobil tarayıcıdan kaynaklı bir sorun yani cep telefonun tarayıcısı ile mobilden girince bunu yapıyor yoksa diğer tarayıcılarda böyle sorun yok
     
  11. Evet senin yorumun :]
    Sen cep telefonun giriş yapıpta mı alıntı yaptın? Yani nedeni bu mu?
     
  12. evt nedeni bu ama operayı kullanırsam telefondan sorun olmuyor ama telefonun kendi tarayıcısı bunu yapıyor
     
  13. Bunu bilmiyordum..
    Peki maxicep'in mobil sayfasından mı girdin?
    Yoksa bilgisayar görünümü olarakmı?
     
  14. Bunu bilmiyordum..
    Peki maxicep'in mobil sayfasından mı girdin?
    Yoksa bilgisayar görünümü olarakmı?
     
  15. <br />
    <br />

    Mobil site
     
  16. O halde sorun mobil siteden mi kaynaklanıyor? :hmmm
     
  17. hayır telefonun tarayıcısı ile girince böyle sorun yapıyor ama telefonla operadan girince sorun yok
     
  18. Hmm..
    Anladım
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
16/11/2018 - 05:17