Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
>>> ALINIK <<< XPERİA RAY veya Neo
Sponsorlu Bağlantılar
Emre ŞENDURAN
Üye
Konu Sahibi
>>> ALINIK <<< XPERİA RAY veya Neo
2. el sorunsuz yarı yolda bırakmayacak türden. derin çizikleri olmayan, çatlak veya benzeri kusurları olmayan bir telefon arıyorum. Sıfırının 600-700 arası bir fiyatı var. Öğrenci olduğum için o kadar para çıkışmıyor malesef.
zaferozkan
Üye
Ray var bir yil oldu alali. Servise gönderdim sifiri ile değiştirdiler. Bende satayim sifirken bari dedim tüm evraklari (değişim dahil) mevcut. Faturali Türkiye garantili.
canersonmez94
Üye
Turkcell t20 15 Ay genpa garantili 320 TL takasta 4 inç veya daha fazla ekran 4 GB veya daha fazla hafıza aranıyor. Takasta beklentilerime uygun olursa üzerine para verebilirim.
Ray var bir yil oldu alali. Servise gönderdim sifiri ile değiştirdiler. Bende satayim sifirken bari dedim tüm evraklari (değişim dahil) mevcut. Faturali Türkiye garantili.
Turkcell t20 15 Ay genpa garantili 320 TL takasta 4 inç veya daha fazla ekran 4 GB veya daha fazla hafıza aranıyor. Takasta beklentilerime uygun olursa üzerine para verebilirim.