>>> ALINIK <<< XPERİA RAY veya Neo

Sponsorlu Bağlantılar

Emre ŞENDURAN

Emre ŞENDURAN

Üye
    Konu Sahibi
>>> ALINIK <<< XPERİA RAY veya Neo
2. el sorunsuz yarı yolda bırakmayacak türden. derin çizikleri olmayan, çatlak veya benzeri kusurları olmayan bir telefon arıyorum.
Sıfırının 600-700 arası bir fiyatı var. Öğrenci olduğum için o kadar para çıkışmıyor malesef.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ray var bir yil oldu alali. Servise gönderdim sifiri ile değiştirdiler. Bende satayim sifirken bari dedim tüm evraklari (değişim dahil) mevcut. Faturali Türkiye garantili.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Turkcell t20 15 Ay genpa garantili 320 TL takasta 4 inç veya daha fazla ekran 4 GB veya daha fazla hafıza aranıyor. Takasta beklentilerime uygun olursa üzerine para verebilirim.

Emre ŞENDURAN

Emre ŞENDURAN

Üye
    Konu Sahibi
Ray var bir yil oldu alali. Servise gönderdim sifiri ile değiştirdiler. Bende satayim sifirken bari dedim tüm evraklari (değişim dahil) mevcut. Faturali Türkiye garantili.

Kutusu açılmamış halde mi ?( sıfırı beni aşar da :S )

- - - Eklendi - - -

Turkcell t20 15 Ay genpa garantili 320 TL takasta 4 inç veya daha fazla ekran 4 GB veya daha fazla hafıza aranıyor. Takasta beklentilerime uygun olursa üzerine para verebilirim.

xperia ray den haber ver bana :) diğer telefonların hiçbirini düşünmüyorum teşekkür ederim.

kaptan508

Üye
Temiz olarak kullanmış olduğum telefonumu anlaşabilirsek satabilirim. xperia neo v(beyaz) 5 aylık garantisi bulunmaktadır.

Üst Alt