KacakMazot
Üye
Alinik Ericsson T39m-satilik Iphone 3gs...
Beyler yurt disindan yeni geldim ve iphone5 cihazim imei sorunundan dolayi calismiyor o yuzden kullanmak icin Ericsson T39M almayi dusunuyorum ama hic biryerde bulamadim satis sitelerinde var ama herifler 160 300 arasi para istiyorlar benim verebilecegim para maalesef okadar degil. elinde olan varsa ve satmayi dusunuyorsa eger almaya hazirim
yada elimde iphone 3gs var takasda yapabiliriz cihaz yurt disi ve kozmetik sorunlari var. elimdeki iphone anca 50 100 arasi eder ekranin kenari catlak sikinti yok calisiyor. ses acıp kapama tusu ve guc dugmesi dustu yok ama jailbrekli oldugu icin rahat kullaniliyor sorun olmuyor yani...koskoca sitede kimse yokmu yaa
en azindan bulabilcegim bir yer soyleyin ona yonelim
beyler nokia nin 7280 yada 7380 telefonlari da olabilir elinizde varsa almaya hazirim.
yada elimde iphone 3gs var takasda yapabiliriz cihaz yurt disi ve kozmetik sorunlari var. elimdeki iphone anca 50 100 arasi eder ekranin kenari catlak sikinti yok calisiyor. ses acıp kapama tusu ve guc dugmesi dustu yok ama jailbrekli oldugu icin rahat kullaniliyor sorun olmuyor yani...koskoca sitede kimse yokmu yaa
en azindan bulabilcegim bir yer soyleyin ona yonelim
beyler nokia nin 7280 yada 7380 telefonlari da olabilir elinizde varsa almaya hazirim.