turkgamer
Üye
Alınık e72/e71/n96 ...?(600-700 Tl NaKİT)
Arkadaşlar bu tür bi telefon ariyorum..e72/e71/n96 olabilir..yada bunlara yakin bir n seriside olabilir..mesela n85,n95 8gb gibi vb(n95 olanlar yazmasin sadece n95 8 gb olur)..Telefonun orjinal nokia kvk,genpa garantisi altında olmasini istiyorum..600-700 Tl civarinda nakit para var telefonun özelleğine durumuna göre parayi azaltcam yada çoğaltcam..elinde bu tür telefonlar olanlar konunun altına yazarsa anlaşiriz.. isteyenler [email protected] da ekliyip konuşabilirler..tekliflerinizi bekliyorum..tabi fiyat böyle yazdim diye bana bi n95 8 gb gösterip 600 tl vermemi beklemeyin yada bi n79 gösterip işte 600 tl ver filan demeyin yani anlatmak istediğim bu
..duruma göre değerlendircez artik konuşup anlaşip..Herkese kolay gelsin..telefon kafama yatarsa nakit olarak da alabilirim yada elimde sıfır 5800 Xm var onu isterseniz takas işine filanda girerim..duruma göre konuşulup değerlendirilir
..duruma göre değerlendircez artik konuşup anlaşip..Herkese kolay gelsin..telefon kafama yatarsa nakit olarak da alabilirim yada elimde sıfır 5800 Xm var onu isterseniz takas işine filanda girerim..duruma göre konuşulup değerlendirilir