Alınık e72/e71/n96 ...?(600-700 Tl NaKİT)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkgamer

Üye
    Konu Sahibi
Alınık e72/e71/n96 ...?(600-700 Tl NaKİT)
Arkadaşlar bu tür bi telefon ariyorum..e72/e71/n96 olabilir..yada bunlara yakin bir n seriside olabilir..mesela n85,n95 8gb gibi vb(n95 olanlar yazmasin sadece n95 8 gb olur)..Telefonun orjinal nokia kvk,genpa garantisi altında olmasini istiyorum..600-700 Tl civarinda nakit para var telefonun özelleğine durumuna göre parayi azaltcam yada çoğaltcam..elinde bu tür telefonlar olanlar konunun altına yazarsa anlaşiriz.. isteyenler [email protected] da ekliyip konuşabilirler..tekliflerinizi bekliyorum..tabi fiyat böyle yazdim diye bana bi n95 8 gb gösterip 600 tl vermemi beklemeyin yada bi n79 gösterip işte 600 tl ver filan demeyin yani anlatmak istediğim bu :) ..duruma göre değerlendircez artik konuşup anlaşip..Herkese kolay gelsin..telefon kafama yatarsa nakit olarak da alabilirim yada elimde sıfır 5800 Xm var onu isterseniz takas işine filanda girerim..duruma göre konuşulup değerlendirilir

Alemcii74

Alemcii74

Üye
e 71 var 20 ay garanntılı 450 bırakıyorum ılgılenırsen mesaj at

cowboy09

Üye
elimde orjinal N96 var ama yurtdışından gelme buray kayıtlı su an ben kullanıyorum hiç bir sorunum yok isteersen gürüşelim.

jack67

Üye
n79 var istersen_?

amator

Üye
mrb kardes tertemiz garantili apartlı siyah bi n79 la takas düşünürmüsün ?

turkgamer

Üye
    Konu Sahibi
Ne istiyorsun fiyat nedir?

antizero

antizero

Üye
Arkadaşım bende
e71 var sıfır 600 lira
e72 var sıfır 750 lira

e71 2. el var bide oda 450 lira düşünürsen konuşabiliriz...

maviufuklar24

Üye
Arkadaşlar bu tür bi telefon ariyorum..e72/e71/n96 olabilir..yada bunlara yakin bir n seriside olabilir..mesela n85,n95 8gb gibi vb(n95 olanlar yazmasin sadece n95 8 gb olur)..Telefonun orjinal nokia kvk,genpa garantisi altında olmasini istiyorum..600-700 Tl civarinda nakit para var telefonun özelleğine durumuna göre parayi azaltcam yada çoğaltcam..elinde bu tür telefonlar olanlar konunun altına yazarsa anlaşiriz.. isteyenler [email protected] da ekliyip konuşabilirler..tekliflerinizi bekliyorum..tabi fiyat böyle yazdim diye bana bi n95 8 gb gösterip 600 tl vermemi beklemeyin yada bi n79 gösterip işte 600 tl ver filan demeyin yani anlatmak istediğim bu :) ..duruma göre değerlendircez artik konuşup anlaşip..Herkese kolay gelsin..telefon kafama yatarsa nakit olarak da alabilirim yada elimde sıfır 5800 Xm var onu isterseniz takas işine filanda girerim..duruma göre konuşulup değerlendirilir

Merhabalar,

2 hafta önce aldığım N96 satılıktır.
800 TL'ye 10 taksit sıfır aldım.
Ondan önce 9 yıl kadar SE modelleri kullandım, memnundum.
SE'ler çok dayanıklı.
N96'da şu anda 2800 mp3, 400 kadar video, 2200 kadar resim, 50 tane kadar da slayt var.
Kasılma yok.
Videoları yükledikten sonra biraz tutukluk yaptı ama yükledikten sonra kapatıp açmak gerekiyor.
Bu şekilde iyice oturuyor ve sorunsuz izlenebiliyor.
SE'lerde müzik listelerini klasör seçerek çok kolay oluşturabiliyordum. N96'da bu özelliğin var olduğunu sanıyordum. Şimdi liste oluşturmak için saatlerce, günlerce 2800 parçaya boğularak yapmak zorundayım.
Bu nedenle satmak istiyorum.
TTPOD'da bu özellik var ama bendeki sürümleri hata veriyor.
N96'nın renkleri çok canlı ve çarpıcı.
Opera ile internette dolaşmak müthiş kolay ve zevkli. İnsan elinden bırakamıyor.

Format Factory ile PC'nizdeki videolarınızı mp4'e çevirerek kolayca N96'ya yükleyebiliyorsunuz.
SE W550i'nin sesinin üzerine yok diyordum ama N96'nın çift hoparlöründen çıkan ses daha üstün, büyüleyici diyebilirim.
Kaliteli bir de kulaklığınız varsa tüm enstrümanların seslerini seçerek zevkle dinleyebilirsiniz.
Ben Sennheisser kullanıyorum.
ISO değeri yüksek olduğu için, kaliteli fotoğraf çekiyor.
Piyasada en iyi video çeken cihaz olduğu şeklinde yorumlar yapılıyor.
Bence hantal değil.
Şu anda 24 GB hafızası var, çoğu dolu ve yavaşlama yok. 32 GB'yi de kaldırdığı yorumları var.
Biraz sabırlı olmak gerek kullanırken.
Sıfırdan farkı yok gibi.
2 haftalık telefon.
Şarjı uzun süre gitmiyor ama 2000 maH'lik batarya aldım. O sorun da çözüldü sayılır.
Adana'da iseniz inceleyebilirsiniz.
Telefondan kredi kartı borcumu yatırıyorum, havale, EFT yapıyorum, kredi kartı dönem içi işlemleri kontrol edebiliyorum, emaillerime bakıyorum, email yolluyorum, MSN kullanıyorum, pek çok gazete okuyabiliyorum. Uğraşırsanız videoda izleyebiliyormuşsunuz ama ben denemedim.
Yapılmayan şey yok gibi. Mobil TV'yi destekliyor. Arkada ayağı avr, onu kullanarak 45 derece açı ile TV, video izleyebiliyorsunuz.
Ekranın geniş, renklerin canlı, hoparlörlerin eşsiz olması insanı cezbediyor.
Radyo yayıncısıyım, her sesi beğenmem. Mesela arkadaşta N70 var. Sesi insanı rahatsız ediyor, hemen kapattırıyoruz. Bunun sesi ile herkesi şaşırtabilirsiniz.
Ama ne yazık ki bu telefona FM verici konmamış. N79'da vardı ve işe yarıyordu.
Ama 50 TL'ye alınabilir. Küçük bir cihaz. Kulaklık çıkışına takılıyor ve oradan yayın yapıyor.
Otomatik konumlaması çok hızlı. Bu çok önemli, çünkü N79'da çok yavaş olduğu için bu özelliği iptal etmeyi bile düşündüm.
N79 aldığımın 10. günü bozulduğu için hakem heyeti kararıyla iade ettim, paramı almak üzereyim.
Aklınızda olsun, tüm ürünler, ilk 30 gün içinde bozulursa paranızı alabilirsiniz, çok kolay. Tüketici kanunu açık.
N96 ile ilgili sormak istediklerinizi buradan veya [email protected]'dan sorabilirsiniz.
Ben onun yerine eski alışkanlığım olan SE'nin, W995 modelini veya AİNO'yu almayı düşünüyorum.
Neticede onun da artıları eksileri var N96 gibi, her telefon gibi.
İşimize geliyorsa alıyoruz.
N96'nın tuşları W550i kadar güzel değil ama N79 gibi sert de değil. N79 o kadar sertti ki kullanım keyfi yoktu.
Ama yine de N79 aldığıma pişman olmamıştım.
Bir de bazı uyarılar için N96, isteğinize bağlı olarak konuşma şeklinde uyarı veriyor.
"Batarya zayıf". Ben bunu değiştiriyorum, "Batarya zayıftır haa" yapıyorum. Mesaj geldiği zaman, "mesaj var, oku bakalım" gibi, "bataryayı derhal şarj edin" gibi ...
Navigasyon cihazlarından daha üstün bir algılaması var.
Araştırın, bu konuda da en iyi telefon olduğu şeklinde yorumlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt