Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AlınıkAlınık Android Telefon
Sponsorlu Bağlantılar
killiadam2
Üye
Konu Sahibi
Alınık Android Telefon
2.ci el faturalı faturasız, garantili garantisiz 200-250 lira civarı istanbul anadolu yakası elden telefon alınır.
restmod
Üye
Sifir replika s3 mini ya da 4s dusunurmusun
killiadam2
Üye
Konu Sahibi
olabilir. Android sürümleri kaç fiyatları ne kadar? İstanbulda mısın. Ben elden almayı düşünüyorum
300 e aldığın replikayi kaca satacaksinda kar edeceksin?
hasankaratas1
Üye
Arkadaşlar replika telefon almayı düşünüyorsanız kendi yüklediğim resimlere bakın ve öyle karar verin, ben Samsung galaxy s3, s4 ve note2 satıyorum çünkü hızlı ve kuvvetli telefonlar. özelliklerini yazıyorum ve aşağıda yüklediğim görüntü dosyasını paylaşıyorum, bakın ve tercih yapın fiyatlarınıda belirtiyorum, lütfen aramaktan veya mail göndermekten çekinmeyin, aklınızdaki soruları sorun.
Samsung Galaxy S3 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, Gps, Wi-fi Yoktur ( Fiyat Belirtmiyorum, Çünkü Satmam ).
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) KORE. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps Ön Kamera vs. ( 390 TL )
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ( S3'te Tercihiniz Bu Olsun ) ( 470 TL )
Samsung Galaxy S4 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, Gps, Wi-fi Yoktur. Bunu'da Satmıyorum.
Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) KORE. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram, 2gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ( 470 TL )
Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram, 10gb Dahili Hafıza Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. El ile Dokunmadan Ekran Geçiş Sensörlü
( Tercih Edilen Budur ). ( 490 TL )
Samsung Galaxy Note 2 ( Android 4.1.1 ) KORE. Çift Çekirdek, 8mp Arka Kamera, 2 Gb. Ram, 2 Gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Kalem, vs. ( 540 TL )
Resim Link'im
Neden ? Klon Olunca 100' TL'mi Uygun Görülüyor ? istediğin Bir Marka Model Varsa Yurtdışından Onunda Fiyatını Alıp 19-35 Gün Arası Onuda Getirteyim.
ka_za
Üye
Discovery ye yakın fiyatlar var nerdeyse ve garantili cihazda değil
hasankaratas1
Üye
Bravoo Garantili Değil, ama Kullandığım ve Getirdiğim için Zaten Alanlar Memnun Kaldığı Gibi, Satışlar Gayet Güzel. Bak Adanadaymışsın Bende Öyle istersen Tanıtımını Yapabilirim Baraj Yolu Duygu Kafede.
crazy_burhan
Üye
Atrix var ilgilenirsen 500 TL full aksesuar sorunsuz faturali 1yil garanti(ama rom yukledim,bi kac ayar yaptiktan sonra garanti calisiyor,sikinti cikaracak kadar bilgisi yok teknik servisin