ALINIIK sony ericsson xperia arc xperia neo veya bunun gibi üst model telefonlar>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3131hasan

Üye
    Konu Sahibi
ALINIIK sony ericsson xperia arc xperia neo veya bunun gibi üst model telefonlar>>
Arkadaşlar öncelikle merhaba !

Belirli bir bütçem var ve iyi bir telefon almak istiyorum, telefonun üst model bir telefon olmasıda ilk tercihimdir.
Başlıktata belirttiğim gibi arc veya neo var ise elinizde temiz ve garantili olması durumunda yazacağınız fiyatlar
üzerinden değerlendirme yapılacağım.Başka marka ve model telefonları olan ve satmak isteyen arkadaşlar konunun
altına istedikleri fiyatları özellikleri garanti süreleri ve kozmetik olarak telefonun nasıl olduğunu ( çiziği vs varmı eskime
yıpranma var mı ) gibi şeyleri yazarlarsa değerlendirmeye alırım. Alışverişi İL olarak GİRESUN/MERKEZ de yaşıyorum ve
çalışıyorum yüzyüze alışveriş tercihimdir.Ancak anlaşırsak burada aracı bulabilirseniz yada kapıda ödemeli vs anlaşırsak olabilir şimdiden ilgilenen ve konuyu okuma zahmetinde bulunan arkadaşlara teşekkürler...

bountykiller

bountykiller

Üye
kardeşim xperia s i sıfır olarak 2 yıl grey garantili ve faturalı olarak 1050 tl ye satıyorum. İstanbulda tanıdığın var isede telefonu elden teslim ederim.

cengo25

Üye
pm atıldı

selahattinm

Üye
hocam bende 2,5 aylik xperia arc grey var 2 yil garantili cok temiz sifirindan hic bir fark bulamazsiniz maximum verebileceginiz fiyat nedir? ona gore anlasabiliriz

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
xperıa s var elimde turkcell den alınma 23 ay garantili sahibinden.com 87600559 numaralı telefon işine gelir ise orada giresunda tanıdıklarım var anlaşır isek olur pm atma kardeşim silemedim pm leri onun için dolu

05064707265 arayın yada çağrı atın

_goka_

_goka_

Üye
xperia arc var kutu fatura garanti herseyi var istedigim fiyat 850 tl

hotlock

hotlock

Üye
desire hd var bnde çiziksiz temiz. kapıda ödemeli gönderebilirim kontrol edersiniz kafanıza yatrsa alırsınız

zaman19

Üye
kardeş ben de neo v var iki ay önce 850 aldim. sıfır gibi ciziksiz içinde 32 gb kart var. kartla 750 ye satarim

coozz4242

Üye
bende neo v var 4 ay once alindi ekranda hic cizik yok .kasada mevcut. ne kadar verebilirsin. arc s ile takas edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt