Xurmirac
Üye
Yok hocam o kadar büyük işlere girmek istemiyorum, Türkiye'de oldukça pahalı olup orada ucuz olan neler var belli başlı ? Ben birde saat almak istiyorum.Hayırlı olsun sabrını sonu selamettir diye boşuna demiyorum telefon vs getirtmek istersen yardımcı olabilirim
en başta telefon tablet geliyor sonra telefon kılıf şarj aleti kablosu yedek parça binlerce ürün var araştır dolardan dolayı ucuz değil ama uygun baya saat olarak fiyatına gore saatler çok ama 10 20 liralık saat alcam dersen buradan al çok büyük farkları yok +beklememis olursun ama 50 100 arası dersen çok güzel saatler var onerebilirimYok hocam o kadar büyük işlere girmek istemiyorum, Türkiye'de oldukça pahalı olup orada ucuz olan neler var belli başlı ? Ben birde saat almak istiyorum.
sa arkadaşlar aklıma bişey geldi sormak istedim şimdi benürünü almak istiyorum.önerilerinizi ilk başta almak isterim gelirmi takılırmı sağa sola ikincisi geldi diyelim bu aliexpress sitesinde satıcı garantileri bölümündeİçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Teslim aldığınız ürün tanımlanan özelliklere sahip değilse veya düşük kalitede ise satıcı, size sipariş tamamlanmadan ("Ürünün Teslim Alındığını Onayla" tuşuna tıklamadan veya onaylama zamanı aşılmadan) önce ürünü geri gönderebilme, tam para iadesi alabilme sözü vermektedir. Geri gönderi ücreti tarafınızdan ödenecektir. Ya da, ürünü alıkoymayı ve satıcıdan gelecek para iadesi tutarını kabul etmeyi seçebilirsiniz.
yazıyor.son cümlede söylediği şeyi yapsak ürüne ve paraya el koyabilir miyizyapacağımdan değil merak ettim neden böle diye
peki satıcı ve gözlük nasıl.ödeme ininal ile yapılıyormuBunu yapabilmen için ispatlaman gerekir mesela orijinal değil desen bunu ispatlayabileceğini düşünmüyorum yanı AliExpress seni haklı bulması lazım itirazında.
Yada kırık çizik vs gibi şeyler olursa resim ile itiraz edersin haklı çıkabilirsin bu gibi durumlarda.
sa arkadaşlar aklıma bişey geldi sormak istedim şimdi benürünü almak istiyorum.önerilerinizi ilk başta almak isterim gelirmi takılırmı sağa sola ikincisi geldi diyelim bu aliexpress sitesinde satıcı garantileri bölümündeİçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Teslim aldığınız ürün tanımlanan özelliklere sahip değilse veya düşük kalitede ise satıcı, size sipariş tamamlanmadan ("Ürünün Teslim Alındığını Onayla" tuşuna tıklamadan veya onaylama zamanı aşılmadan) önce ürünü geri gönderebilme, tam para iadesi alabilme sözü vermektedir. Geri gönderi ücreti tarafınızdan ödenecektir. Ya da, ürünü alıkoymayı ve satıcıdan gelecek para iadesi tutarını kabul etmeyi seçebilirsiniz.
yazıyor.son cümlede söylediği şeyi yapsak ürüne ve paraya el koyabilir miyizyapacağımdan değil merak ettim neden böle diye
peki satıcı ve gözlük nasıl.ödeme ininal ile yapılıyormu
Para iadesi aldık ürün 4~5 ay sonra geldi. Bu kadar süre nerede kaldı bu ürün.
Parayı iade ettiler.
Para iadesi aldık ürün 4~5 ay sonra geldi. Bu kadar süre nerede kaldı bu ürün.
SM-A710Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir link var ödeme yapılabiliyor. Ekstre kesilsin ay başında ödeyeceğim parasını artık.Satıcıya msi at hakkını helal etsin
Bir link var ödeme yapılabiliyor. Ekstre kesilsin ay başında ödeyeceğim parasını artık.
SM-A710Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten sistem öyle 1 dolarlık bir ödeme linki gönderdi ona ödeme yapacağım.Yarısını öde o zaman 5 ayda ancak yarısı eder
25 gün terli bekleyişin ardından telefonum gümrükden geçti arkadaşlar isteyene yardımcı olabilirim hayirlisiyla bu hafta gelir sanirsam bir sorun olmaz telefonda insallah
HTC m8 kargo dahil 620 TL ye aldım kur 2.92 diydi galibaHangi cihazı kaça aldın?
HTC m8 kargo dahil 620 TL ye aldım kur 2.92 diydi galiba
Genel de yenilenmiş cihazlar oluyor ama arkadaş ne aldı ben de merak ettim.Fiyat baya uygunmuş
Sıfırmı yoksa ikinci el sıfırlanmış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?