AliExpress Kullananlar Kulübü

Bu saat dz 09 sim kartlı model ama replika orjinali gv18

0MG90

Üye
Hayırlı olsun. Bende çakma U8 aldım 6 dolara bu onun yanında amiral gemi gibi

Tepkiler: Mad EagLe
Simkart takılınca imeisini Btk kaydediyor olmalı. Yani 3 ay sonra kapatacak. İmeisini nasıl değiştiriyorsunuz?

mc_307

Üye
Simkart takılınca imeisini Btk kaydediyor olmalı. Yani 3 ay sonra kapatacak. İmeisini nasıl değiştiriyorsunuz?
Sistem no olarak kaydeder. Saatlerde varmı degistirme imkani bilmiyorum. Ama telefonlarda değişik lik yapinca sistem telefon acik oldugu surece hangi imeini kullaniyorsanız onu sorgular. Kayitli yasal ise msj gondermez

Eğer mtk İmei kodu girişi varsa olur. Ama saatler çok kısıtlı bir sistem. Şu an çok prof değiller. 5 yıl içinde artık telefon yerini alacaklar diye söylentiler var

Sistem no olarak kaydeder. Saatlerde varmı degistirme imkani bilmiyorum. Ama telefonlarda değişik lik yapinca sistem telefon acik oldugu surece hangi imeini kullaniyorsanız onu sorgular. Kayitli yasal ise msj gondermez
Şunu mu anlamalıyım ; saat alırsanız simkart takmadan kullanılmalı yoksa yazal imei kaydı olmadığından 3 ay sonra kapanır. Ve hep bluetooth bağlantısı ile kullanımı kalır sadece...

Tepkiler: mc_307

mc_307

Üye
Aynen. İslemcili yani mtklı olanlar varsa ki vardır. Onlardan alıp imei cakarsınız

Tepkiler: İbrahimakinci

Bende bir tane sipariş verdim

Bluetooth akıllı izle dz09 bilek İzle apple/samsung ios/android telefonlar giyilebilir smartwatch spor kol pk u İzle u8
Bluetooth akıllı izle dz09 bilek İzle apple/samsung ios/android telefonlar giyilebilir smartwatch spor kol pk u İzle u8

(from AliExpress Android)

Bir tanede renkli lamba aldım almayı düşünenlere tavsiye edebilirim

2015 yeni rgb led ampul e27 e14 3 w led lamba ışık led spot spot işık ampul 16 renk değişimi kısılabilir lampada led 110 v 220 v
2015 yeni rgb led ampul e27 e14 3 w led lamba ışık led spot spot işık ampul 16 renk değişimi kısılabilir lampada led 110 v 220 v

(from AliExpress Android)

mucalt

Üye
3w dusuk değil mi. Bir de merak ettim hep görüyoruz. Ne ise yarıyor renkli lambalar.

Genelde mutfak tezgahına mutfak dolabının altından ışık veriyor. Mesela açık yeşil bir ışık sızınca gece su içmeye vs kalkınca uykunuzu bölmeden gözünüzü almadan uykuya devam ve dekor olmuş oluyor. Ayrıca ışık verme ayarı ile gece lambası olarak kullanılır.

Genelde mutfak tezgahına mutfak dolabının altından ışık veriyor. Mesela açık yeşil bir ışık sızınca gece su içmeye vs kalkınca uykunuzu bölmeden gözünüzü almadan uykuya devam ve dekor olmuş oluyor. Ayrıca ışık verme ayarı ile gece lambası olarak kullanılır.

Tepkiler: Bahadir_fb

0MG90

Üye
Quadcopter mı Yu Gi Oh figürü mü? Karar veremiyorum

xtrem06

Üye

Hayırlı olsun hocam.aynı şekilde bende almıştım 2 ay sonra sıkıntılar çıkmaya başladı.önce ekran gitmeye başladı.Daha sonra batarya .Umarım sizde sıkıntı olmaz.bir daha refurbished cihaz almak mı Aman tövbe.900 liraya size malolmus trde 1000 liraya 1 sene garantili buradan almak daha kârlı,tabi bu benim görüşüm

Tepkiler: byAndroid

bidost06

Üye
Şans işi arkadaşım aldı m8 gold sıfır telefondan farksız teknosadan alınan cihaz bile bazen sorun olabiliyor garantinin olmaması en büyük sorun geçmiş olsun

beyge123

Üye
11. Verdigim siparis bugun geldi (:
Ama yanlış gelmis
Girmiyo birbirine (;

mucalt

Üye
İkisi farkli amaclar uretilmis bence. Yivle alakasi yok gibi

Tepkiler: beyge123

mucalt

Üye
Aldigin adama mesaj at bence daha iyi olur.

Tepkiler: beyge123