Sarangni
Üye
Hocam yanlış anlamayın ama bu kadar uzun kabloyla şarja takıp evin içindemi gezeceksiniz [emoji1]
Hocam yanlış anlamayın ama bu kadar uzun kabloyla şarja takıp evin içindemi gezeceksiniz [emoji1]
Anladım fakat uzun kablo dc için güç kaybı yaratmıyor mu sıkıntı yok ise bende alayım bitane iş yeri için
Tamamdır o zaman alayım bende: )Ben Samsung servisinde değiştirdim eleman uzun kablo verdi Samsung iki boy çıkarıyor dedi uzun olanla değişti ve kısası ile bir farkı yok şarj sırasında
Anladım fakat uzun kablo dc için güç kaybı yaratmıyor mu sıkıntı yok ise bende alayım bitane iş yeri için
Teşekkürler0.25m 1m 1.3m 1.5m 2m 3m Micro USB Cable 2.0 Data sync Charger cable 1m Mobile Phone Cables For Samsung galaxy S4 S3 HTC
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(from AliExpress Android)
Ben buradan alsım. 4000 fazla siparişten 4.8 puan almış. Ben memnunum hızlı şarj ediyor ve orjinal kablo ile aynı verimi alıyorum şu ana kadar.
Hepsiburada kargoyu karşılıyorsa 4 lira çok değil ama kargo size ait ise Aliexpress daha mantıklı.Şunu alasım var ama Hepsiburada'da satıyormuş. Aliexpress'ten alırsam 10 lira. Hepsiburada'dan alırsam en ucuz 14 lira. Ne yapayım
Sonra da quadcopter alasım var
Kargo ile birlikte 14 lira Hepsiburada'da.Hepsiburada kargoyu karşılıyorsa 4 lira çok değil ama kargo size ait ise Aliexpress daha mantıklı.
Aciliyeti yoksa aliexpress ten alabilirsirin. Acelen varsa hepsiburadaŞunu alasım var ama Hepsiburada'da satıyormuş. Aliexpress'ten alırsam 10 lira. Hepsiburada'dan alırsam en ucuz 14 lira. Ne yapayım
Sonra da quadcopter alasım var
Air mail mi? Seller shipping mi? 15-27 gun yazanlar en gec 35 günü buluyor.Kasim 11 verdigim siparisten hala bi tik yok. Ortalama ne kadar surede geliyor.
Bir tanesi swiss post digeri china post ordinary small packet plus diye birsey.Air mail mi? Seller shipping mi? 15-27 gun yazanlar en gec 35 günü buluyor.
11.11 de aldigim telefon bugun geldi .
Swiss ten baya bi umudu kesBir tanesi swiss post digeri china post ordinary small packet plus diye birsey.
Of 90 gunde adam aldigi maldan sogur [emoji20]. Ama para iade etmesi iyi.Bu saat 90 gunden sonra bugun geldiswiss
Adam parayi bile iade ettiydi
Air mail mi? Seller shipping mi? 15-27 gun yazanlar en gec 35 günü buluyor.
11.11 de aldigim telefon bugun geldi .
Hangi cihazı almıştınız?
Aliexpres yaptığınız alışverişler de sabırlı olmak gerekiyor. Çok kısa süre gelenler olduğu gibi çok uzun sürenler de var. 40 güne yaklaşan ve gelmeyen siparişim var hala en fazla 60 günü gördüm. İlk bu siteyi kullanmaya başladığım kargo takibi çok kolaydı. Son zamanlar da ise bu iş biraz karışmış gibi. Üç sipariş verdim kargo takip numarası ile ürüne ulaşılmıyor ama iki tanesi geldi bir tanesi hala gelmedi. Birkaç yıl önce alışveriş yapmaya başladığım da böyle durumlar ile karşılaşmıyordum her ürünün kargo takibi yapılıyordu. Sonra Satıcı Gönderi Modeli, Yanwen vs gibi kargo firmaları kullanmaya başlayınca ürünleri takip etmekte zorlaşıyor. Ön güzeli China Air Mail-China Post ile gelenler onları takip etmek oldukça kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?