blastx
Üye
Tane başı 2$ sadece mobil uygulama üzerinden alimlarda gecerlimisYaa arkadaşlar kafama takıldı bir bakarmısınız şimdi burda bir tanesini yoksa oradakilerin hepsimi 2 dolar anlamadım birde güvenilir mi sizce alsammı acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tane başı 2$ sadece mobil uygulama üzerinden alimlarda gecerlimisYaa arkadaşlar kafama takıldı bir bakarmısınız şimdi burda bir tanesini yoksa oradakilerin hepsimi 2 dolar anlamadım birde güvenilir mi sizce alsammı acaba
http://tr.aliexpress.com/item/Original-HTC-One-M8-Unlocked-GSM-3G-4G-Android-Quad-core-RAM-2GB-Mobile-Phone-HTC/32253721922.html?adminSeq=121963119&shopNumber=709663
Yaa arkadaşlar kafama takıldı bir bakarmısınız şimdi burda bir tanesini yoksa oradakilerin hepsimi 2 dolar anlamadım birde güvenilir mi sizce alsammı acaba
Yaa arkadaşlar kafama takıldı bir bakarmısınız şimdi burda bir tanesini yoksa oradakilerin hepsimi 2 dolar anlamadım birde güvenilir mi sizce alsammı acaba
Benimde bi kargom geldi dun 30 gun surdu ama geldi. Akilli tus baya isime yaradi gayet uyumlu calisiyor. Burda fiyati 20lira 45 sente geldi
Nakit kart ise geçiyorPaypal geçiyor mu
Eğer getirmeyi düşünüyorsanız size satıcı ismi verebilirim sadece türklere gönderiyorlar ve %100 üne yakın türk yorumu sadece 10 dolar paketleme ücreti alıyorlar türkiye için 2 türk çalışanı da var çok detaylı yerlerde onlar yardımcı oluyorlar düşünüyorsanız özelden verebilirim
Gönderdim.merhabalar arkadaşım şu satıcı ismini bana özelden atarmısınız
TeşekkürlerGönderdim.
Banada atarmisin saticinin isminimerhabalar arkadaşım şu satıcı ismini bana özelden atarmısınız
GönderdimBanada atarmisin saticinin ismini
Neyse bununla gecmis olsun. Zarar 2 tl[emoji3] bende arac ici transmitter aldim daha gelmedi. İns ondada oyle bisey cikmaz.2 TL bir akıllı tuş aldım. Mi Key olduğu yazıyordu. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Mi Key uygulamasını da kurdum. Bir iki gün düzgün çalıştı ama şu anda takınca cihaz kulaklık olarak görüyor. Normal de böyle bir şey olmaması gerekiyor.
Neyse bununla gecmis olsun. Zarar 2 tl[emoji3] bende arac ici transmitter aldim daha gelmedi. İns ondada oyle bisey cikmaz.
Cikarsada bisey almam daha cinden
Aldigin saticiya mesaj bence bakalim ne diyecekler. Hem ilgi alakayi test etmis oluruz. Belki basit bir cozumu vardir.
Dogru diyorsun [emoji106] ama orjinal urunlerde turkiyeyle neredeyse ayni fiyat.Aldığın ürün orijinal bir ürünse bir şey olacağını sanmam ama çakma ürünleri tercih ederseniz üründe sorunlarda çıkabilir. Mağaza yerine pazardan yapılan alışveriş gibi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?