El~PisToLeRo
Üye
İndirim başladı ucuz ürünler hep bitmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu icat android veya ios tan TV kontrol edebiliyormuş deneyen oldumu hiç bilgi verseniz
Sor bakalim uygulaması Çince ise ise yaramaz. İngilizce yada turkceyse ben de alırım sinevizyon da sunum için şahane olur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu icat android veya ios tan TV kontrol edebiliyormuş deneyen oldumu hiç bilgi verseniz
Hayırlı olsunEvveettt arkadaşlar HTC M8 Telefonum rötarlıda olsa elime ulaştı,herşeyi süper çalışıyor
Hayırlı olsun güle güle kullan.Evveettt arkadaşlar HTC M8 Telefonum rötarlıda olsa elime ulaştı,herşeyi süper çalışıyor
Hayırlı olsunKulaklığım geldi 10 numara
kz nin hangi modeli bu, bide mumkunse kutu arkasindaki bilgilerin fotosunu atabilirmisinKulaklığım geldi 10 numara
Linki direk atıyım ordan bakın çünkü siyah bir kutuda geliyor ve özellikleri yazmıyor ordakz nin hangi modeli bu, bide mumkunse kutu arkasindaki bilgilerin fotosunu atabilirmisin
sagol dostum, benim de aklimda ed9 var biraz dussun fiyati ondan alicamLinki direk atıyım ordan bakın çünkü siyah bir kutuda geliyor ve özellikleri yazmıyor orda
KZ-ED2 enthusiast bass ear headphones copper forging 7MM shocking anti-noise microphone sound quality
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(from AliExpress Android)
Takip ediyordum baya zaman geçti sevindim hayırlı olsun güle güle kullanın birde aldığınız satıcı da sony serileri varmıdırEvveettt arkadaşlar HTC M8 Telefonum rötarlıda olsa elime ulaştı,herşeyi süper çalışıyor
Hayırlı olsun satın aldığınız link i paylaşir misinizEvveettt arkadaşlar HTC M8 Telefonum rötarlıda olsa elime ulaştı,herşeyi süper çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?