Mad EagLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gelme ihtimali var gibiişlemci gelir mi acep
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işlemci gelir mi acep
geliyor sanırım Türk yorumları var.Gelme ihtimali var gibitabi memura bağlı.
İşlemci ne kadar kötü kullanılabilir ki en fazla çok zorlanmışsa falan sıkıntı olur. Gittigidiyorda bu model 80 liradan başlıyorFiyat uygun ama ürün 2.el temiz kullanılmışa benziyor yorumlar iyi yönde.
Bilgisayar ekipmanlarının geçmeyeceğini sanmıyorum ben geçer bence.
Şu kulaklığı aldım ultra memnun kaldım. Ses kalitesi kablosuz kulaklığa göre mükemmel tavsiyemdir.Arkadaşlar bildiğinz,kaliteli sesi tok ve biraz yüksek çıkan kulaklık varmı birde klasik şık çok pahalı olmayacak saat önerirmisiniz
Nasıl?
12-15 dolar arasında değişiyor ben indirimde 10,77 ye aldım bekliyoz bakalım adım sayar, nabız ölçer, kalori gibi özellikler var hadi hayırlısıgeliyor sanırım Türk yorumları var.
İşlemci ne kadar kötü kullanılabilir ki en fazla çok zorlanmışsa falan sıkıntı olur. Gittigidiyorda bu model 80 liradan başlıyorAldım artık bakalım
Şu kulaklığı aldım ultra memnun kaldım. Ses kalitesi kablosuz kulaklığa göre mükemmel tavsiyemdir.
Saat içinde şunu öneriririm. 14 günde geldi.
Türkiye fiyatıda bu.
Gayet hoş duruyor. Fiyatı nedir ?
piston var xiaminin onlara bakabilirsin.Hocam kulaklık derken kulak içi küçük 5 10 dolarlık birşey olması yeterli saatde güzelmiş ilgileniyorum
sizce bunlardan hangisipiston var xiaminin onlara bakabilirsin.
Moxpad x6 mikrofonda varArkadaşlar bildiğinz,kaliteli sesi tok ve biraz yüksek çıkan kulaklık varmı birde klasik şık çok pahalı olmayacak saat önerirmisiniz
O bana tuzlu kaçar hocam 17 dolar verirsem üstüne biner gezerim ben onunMoxpad x6 mikrofonda var
1. Daha iyi sankisizce bunlardan hangisi
Konu iyi olmuş teşekkürler
Dolar düşerse bunu sipariş vericem bendeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?