Alienware m11x almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Alienware m11x almalımıyım ?
laptobun türkçe sitesi =
orjinal sitesi = uda istanbul bilişimde İYATA BAKMAYIN TÜRKİYEDEN ALMIYCAM AYNI ÜRÜN ALMANYADA 1.500 TL ORDAN ALMAYI PLANLIYORUM (YAZIN ALMANYAYA GİTCEM GİTMİŞKEN ALIRIM DİYORUM ) SİZİN FİKRİNİZ NEDİR? ÜRNÜN ÜZERİNDEKİ KLAVYENİN HER YERİNİN IŞIĞINI DEĞİŞTİREBİLİYOSUN :D

Uruloki

Uruloki

Üye
burda alienware de n bahsediyoruz kaçmayacak fırsat bence

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Bunun yerine toshiba qousmio felan düşünyorum ama alienware çok şık duruyor başka yorum belirtcek yokmu ???

Uruloki

Uruloki

Üye
bak toshiba ile karşılaştırma bile alienware ı o kadar diyorum

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Bunun 18 inçlik olanı da hayallerimin bilgisayarı :D

futbol123

futbol123

Üye
laptop sırf sekil ekran kartı ve işlemcisi düşük aynı fiyata daha iyi bir laptop alırsınız alienware ün m14x modelini öneririm m11x in ekran kartı ve işlemcisi düşük kalıyor.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyordum ama altına çok güçü bir soğutucu takmışlar elini altına koy üşürsün nerdeyse bu özelliğide performansını baya artırıyor yani normalde yazdığından daha ii bir performans sunuyor alıcam galiba ben bunu

futbol123

futbol123

Üye
Bende öyle düşünüyordum ama altına çok güçü bir soğutucu takmışlar elini altına koy üşürsün nerdeyse bu özelliğide performansını baya artırıyor yani normalde yazdığından daha ii bir performans sunuyor alıcam galiba ben bunu
gt335m den fazla performans beklemeyin isterse vantilatör taksınlar onun performansı bellidir. güçlü bir kart değil işlemcide orta seviyede
ama m14x de daha iyi bir işlemci i5 2430m ve i7 versiyonu var gt555m 192bit altını çiziyorum 192bit ve ddr5 gt335m ddr3 128bittir

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
zaten vazgeçtim daha güzel daha ucuz bi laptop buldum buda dell in ama bu daha iyi gözüktü gözüme

futbol123

futbol123

Üye
zaten vazgeçtim daha güzel daha ucuz bi laptop buldum buda dell in ama bu daha iyi gözüktü gözüme
sadece işlemci güçlü ekran kartı iyi değil

----------Eklendi @ 17:47:07 ---------- Yazıldı @ 17:46:51 ----------

aynı fiyata monster notebook alırsınız

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha ben böyle teknoloji mağazalarından rahatça alabilceğim bi laptop istiyorum uğraşmak istemiyorum netle felan etrafımdada hiç yok monster satan yer o yüzden onla uğraşmayim ilgi ve alakanız için teşekkürler :)

----------Eklendi @ 21:32:45 ---------- Yazıldı @ 21:28:26 ----------

ama kapıda ödemeyle alım varsa düşünebilirim siteye baktım ama kapıda ödeme diye bir seçnek göremedim siz biliyormusunuz kapıda ödeme varmı resmi sitesinde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...