Alien Versus Predator 50 mb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alien Versus Predator 50 mb

Genre: FPS. Action
Developer: 3D Realms
Language: English
Platform: Symbian 9.x
Screeen resolution: 240*320, 320*240
Description: Alien Versus Predator, good mod, with new textures, weapons and so on. 5 levels.

Download: (50 Mb)

Kurulumu soran arkadaslar rar ıcınden dosyaları hafıza kartına cıkarın ana dosyanın ıcınde bır dosya daha var oyunla ne var ne yok onunn ıcıne atın daha sonra sısx dosyasını kurun bu kadar..kurulumda yardımı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: eros21, riquelmevan, agusilememo ve 17 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
Süper :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi oyunlar.

everest11

everest11

Üye
ses dosyaları ve dileri çevrilebiliyo ama n95 yok üzerinde çalışamıyorum neyse eline sağlık

izbatur

Üye
n95 8gbda calışırmı arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çalışır tabii ki.

izbatur

Üye
eyvallah nadir teşekkür ederim deneyelim baKALIM

--------------- Ekleme ---------------

duke3d yi yükledim gerisini nasıl yapacagım

pRime.

pRime.

Üye
Eline Sağlık Nadir abi mükemmel bi oyunmuş yanlız oyunun nasıl yükleneceğini açıklayabilirsen çok daha güzel olur. Teşekkürler

donex92

donex92

Üye
Hocam eline sağlık tsk ederim ama bir sorunla karsılastım yardım edersen cok sevınırım.Inen dosyayı hafıza kartına cıkardım.duke.sisx i kurdum oyuna girdim beyaz ekran uzerınde soyle bır uyarıyla karsılasıyorum : Con file GAME.CON missine.E console closed press any . Ve herhangı bır tusa bastıgımda oyundan atıyor lutfen yardım tel E63..

batudinho39

batudinho39

Üye
nadir abi ilk baş teşşekürler but nasıl yükleniyor bir açıklama yapabilirmisin onun dışında grafik kalitesi resimlere göre güzel bu arada duke nukemin yamsı galiba ona rağman bir şeyler değisimiş gibi :oke:

donex92

donex92

Üye
Ben sorunumu hallettım..Kurulumu soran arkadaslar rar ıcınden dosyaları hafıza kartına cıkarın ana dosyanın ıcınde bır dosya daha var oyunla ne var ne yok onunn ıcıne atın daha sonra sısx dosyasını kurun bu kadar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
destek için çok sağol hemen ilk sayfaya ekleyim.

İZBATUR_1

Üye
oyun resimde göründüğü gibi degği ben hiç birşey anlamadım oynayan arkadaslar yazsın lutfen

andan44

Üye
Hocam eline sağlık tsk ederim ama bir sorunla karsılastım yardım edersen cok sevınırım.Inen dosyayı hafıza kartına cıkardım.duke.sisx i kurdum oyuna girdim beyaz ekran uzerınde soyle bır uyarıyla karsılasıyorum : Con file GAME.CON missine.E console closed press any . Ve herhangı bır tusa bastıgımda oyundan atıyor lutfen yardım tel E63..
Aynen bunlar oluyor

teslaxxx

Üye
Ben sorunumu hallettım..Kurulumu soran arkadaslar rar ıcınden dosyaları hafıza kartına cıkarın ana dosyanın ıcınde bır dosya daha var oyunla ne var ne yok onunn ıcıne atın daha sonra sısx dosyasını kurun bu kadar..
keşke nasıl hallettiğinide yazsaydın.

ertur

ertur

Üye
nokia n73 denedim duke3d simgesine tıklıyorum program açılmadı yani kısacası olmadı

boroborox

boroborox

Üye
saol iyi oyun

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler..

LaN*

LaN*

Üye
eyw dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt