Ali Sami Yende Iki Ihtimalli Derbi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(MiStA Fb &#064; Mar 22 2006, 10&#58;15 PM) [post=302718]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hooooleeeeeeeyyyyyyyyyy

FENERBAHCE

gs nın bu taraftarının yaptıgına terbiyesizlikten baska bisey denmez
[/b][/quote]

hayır hayırr bu terbiyesizlik değil karşılıktır. kadıköydede aynısını hatta daha fazlasını yaptılar. sadece hakem kadıkoyde petler yagarken maci devam ettirdi kesmedi ama dün gece yer ali samiyen olunca dakka basi macı kesti. cifte standart budur.
gs taraftarı terbiyesiz değil aksine biz türkiyenin en centilmen taraftarıyız deyip alttan işler ceviren iki yuzlu dalkavuk korkak taraftarlardan değiller dün akşam kuş elimizden bir anda uçtu gitti ama o kupanın özlemini hep cekecek ve alamayacak. çünkü fotbolu oynayıpda hakkeden takım turu atlamadı

not: bir dahada taraftarımıza terbiyesiz gibi ithamlarda bulunma lütfen. sevinçlisiniz anlıyorum amaaa o sıfatları kullanmak sana yakışmaz

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yuh Caine &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Kadıköyde yapılanlar daha fazlaysa sadece YUH derim.&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Caine

Caine

Üye
valla kardesim bunu ben degil maci bizzat izleyen kisiler soyluyor. arastir bak istersen.
ama sen genede yok fener taraftarı centilmendir yok soyledir boyledir dersen bende ona kocamannnnnn bi YUHHHHHHHH derim biter

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Dikkat ettiysen Fener Taraftarı Centilmenidr diye bişey yazmamışım.&#33;&#33;

Caine

Caine

Üye
sen yazmadın çünkü gerek te yok. bunu her fenerli sezon başından beri car car bağırarak söylüyordu bunu dünya alem biliyorrrr. fener taraftarı centilmenmiş rahat zamanında herkes anlayışlı ve hoşgörüşlüdür de işler sarpa sarıp korku başlayınca agresifleşiyor işte

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gs&#39;nin sahası 1 maç kapatıldı ben en az 2 bekliyordum..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben de 2 bekliyordum ama 1 maç kapattılar , yarın ki Ankaragücü macı seyircisiz oynanacak...

seyfofen

seyfofen

Üye
vah vah vah çok üzüldüm.

_BECK_HAM_

Üye
fener yenildi ama kupayı galatasarayın kafasına vuracak...

Caine

Caine

Üye
tv görüntülerinden sadece soyunma odasının kapısını tekmeleyen ayhan akmana 3 maç ceza veren federasyon bakalım gs ve bjkye bir futbolcuya yakışmayacak şekilde holiganlık yapan ve bir özür bile dilemeyen tuncaya ne ceza verecek
bir futbolcu ne kadar iyi oyuncu olursa olsun eğer adam olamamışsa diyecek sözüm yoktur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tuncaya zaten ihtar verildi..

Maçtan 1.5 saat sonra seyircisiyle şarkı söylemesi bir futbolcuya ceza verilmesine sebepse eğer bu ülkede futbol oynanmaz derim ben..

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Mar 29 2006, 05&#58;01 PM) [post=306653]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tuncaya zaten ihtar verildi..

Maçtan 1.5 saat sonra seyircisiyle şarkı söylemesi bir futbolcuya ceza verilmesine sebepse eğer bu ülkede futbol oynanmaz derim ben..
[/b][/quote]

1.5 saat değil. maç bitiminden 35 dk sonra tuncaya ihtar verilmesi hiçbirşeyi değiştirmeyecek. bu adam yanar döner birisi. her zaman bir olaya imza atıp sonrada özür dileyen bir şahıs. artık ben o adama futbolcu falanda demem. bu şahsi düşüncemdir. iyi bir futbolcu ama delikanlı değilmiş. orda söyledikleri eğer şarkıysa bende ibrahim tatlıses&#39;im

sadoes

sadoes

Üye
caine benim sana tavsiyem bi göz doktoruna gorunmen kadıkoyde olayların alisami yendekinden daha fazla oldugun nerden cıkardın adamlar kornerlerde atmayı gecti tac atarkende atmaya basladılar o da yetmedi normal oyun oynanırkende atmaya basladılar senin centilmenlik olculerin buysa iyi goz doktoruna gorunmenı tekrar tavsiye ederim

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(sadoes &#064; Apr 3 2006, 02&#58;59 PM) [post=309330]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
caine benim sana tavsiyem bi göz doktoruna gorunmen kadıkoyde olayların alisami yendekinden daha fazla oldugun nerden cıkardın adamlar kornerlerde atmayı gecti tac atarkende atmaya basladılar o da yetmedi normal oyun oynanırkende atmaya basladılar senin centilmenlik olculerin buysa iyi goz doktoruna gorunmenı tekrar tavsiye ederim
[/b][/quote]

merak etme gardaşım biz gs liyiz gözlerimiz bir aslanınki kadar iyi görür
önce kendini sonra başkasını eleştireceksin derler. umarım anladın

sadoes

sadoes

Üye
aslanın ıyı gozlu olduunu nerden cıkardın

Caine

Caine

Üye
gelde yanıma sana gözlerimi göstereyim. o zaman anlarsın
sen aslanların gözlerinin kötü olduğunu nerden çıkardın?

sadoes

sadoes

Üye
sen nasıl ıyı oldugunu cıkardıysan bende ööle cıkardım

Caine

Caine

Üye
ben bunu cıkarmadım. bunu bilim söylüyor kardeşim. dünyanın en iyi gözlerine sahip 3-4 canlısından biride aslandır. özelliklede gece görüşünde mükemmelerdir. bilmemek ayıp değil. sen sor ben sana cvp veririm. sonucta yazıdıklarımızıda okuyanlar vardır ya yanlış bilgilenmesinler

yasinbayrak54

Üye
<span style="font-family:Arial Black">FENERBAHÇE KAZANIR. HEMDEEEEE 4:0</span>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt