Ali Sabancı, Vodafone 3G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Ali Sabancı, Vodafone 3G
Ali Sabancı, Vodafone 3G

Vodafone Türkiye, çok konuşulan 3G+ hizmeti için
yeni bir reklam kampanyasına başlıyor. Kampanya reklam filmi Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda çekildi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen çekimde Ali Sabancı reklam setine iş yaşamına ve şirketine yansıttığı dakikliğiyle tam zamanında geldi.

Vodafone 3G ile örtüşüyoruz
Vodafone reklamında rol almasını “Benim ve Pegasus’un dinamizmi ve hızı 3G+ ile çok örtüşüyor. Özellikle iş yaşamımda hıza çok önem veriyorum. Vodafone 3G+ hızıma tam anlamıyla uyum sağlayan bir teknoloji. Vodafone’un hizmetlerini sadece Türkiye’de değil, yurtdışına yaptığım iş ve özel seyahatlerimde de tecrübe ediyorum” diyerek açıkladı. Sabancı ayrıca dünyanın
3G lideri Vodafone’un, Türkiye’deki 3G+ hizmetleriyle fark yaratacağına dair inancını ve bu hizmetler konusunda tecrübesini paylaşarak Vodafone’un global başarısını Türkiye’ye de yansıttığını belirtti.
Kaynak: Mobil İletişim.Com

• Beğen
Tepkiler: <~STaT!c-X~>

paradox1026

paradox1026

Üye
keşke reklamla olsa lütfen icraat:)

Cynical

Cynical

Üye
"Öğrenme maliyeti olmadığı için de fiyatlar makul seviyelere iniyor"
Makulu buysa bir de öğrenme maliyeti olsa ne yapardık?

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone bu aralar uçuyor:D aman fazla yükselmesinler düşerler valla

admiral23

admiral23

Üye
istediği kadar uçsun.boş:ehe

erhan14321

erhan14321

Üye
bence vodafone abiii;ben numaramı vodafone taşıdım 5 ay oldu çokda memnunum..cep1 tarifesi kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim..saygılar..

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama biraz kampanyalara da ağırlık versin heyecan yaratsın ki abone kazanabilsin

s.volkan

s.volkan

Üye
daha ne yapacak..

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
daha ne yapacak..

Ne yapıyor ki:bann: Turkcell'in sayfası baştan aşağı kampanya dolu Avea'nın ki de öyle ama Vodafone'da 3-4 tane kampanya var(yarısı sms kampanyası) bi cihaz kampanyası bile yok:bann:

sethaa

sethaa

Üye
Ne yapıyor ki:bann: Turkcell'in sayfası baştan aşağı kampanya dolu Avea'nın ki de öyle ama Vodafone'da 3-4 tane kampanya var(yarısı sms kampanyası) bi cihaz kampanyası bile yok:bann:

Cihaz kampanyası yok mu? Sadece cihaz kampanyalarından bir sürü örnek verebilirim.. Şu sayfaları bir incele. (Ayrıca Turkcell'in kampanyalarını anlayabilmek için belli bir zeka seviyesinin üstünde olmak gerekiyor. Ya da ben gerizekalıyım Ustelik o kampanyalar sadece 1 ay ya da 2 ay gecerli oluyor. ve bir de kampanyalardan faydalanmak için biraz da ŞANSA ihtiyacın oluyor. Öğretmen olman, kamuda çalışman, polis olman, mühendis olman, İlk 500. kişi, ilk 1000. kişi, sabah arayan 10. kişi, öğlen başvuran her 50. kişi, vb.. vb. Doğrusu Turkcell'in bu kadar alçalacağını hiç düşünmezdim. Oysa Vodafone kampanya yapınca şartı şurtu yok.. Vodafone'lu olman yeterli . ) :oke:

1)

2)
2.1.)
2.2.)

3)

4)

:oke::box:yuru:bigstar::heyo:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Herşey reklamlardaki gibi olsa keşke

gazbakkal

Üye
Bu Ali Sabancının sakıp sabancıyla bi alakası varmı neyi merek ettim

sethaa

sethaa

Üye
Bu Ali Sabancının sakıp sabancıyla bi alakası varmı neyi merek ettim

Evet var.. Kardeşinin çocuğu sanırım ama Sakıp Sabancı hayattayken Ali Sabancı tüm Sabancı hisselerini devredip, kendi kanatlarıyla uçmaya başladı. HElal olsun valla. BEn basarılı olacagını dusunmemiştim ama şimdi tüm yolculuklarımı erken planlayıp otobüs fiyatlarından daha ucuza yolculuk yapıyorum. (Örnek Kocaeli - Mersin arası otobüs ile 55 TL, ben Pegasus havayolları ile Adana'ya 39.99 TL'ye gidebiliyorum. Adana - Mersin arası ise servis ile 8 Tl idi yanlış anımsamıyorsam) :oke:

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Evet var.. Kardeşinin çocuğu sanırım ama Sakıp Sabancı hayattayken Ali Sabancı tüm Sabancı hisselerini devredip, kendi kanatlarıyla uçmaya başladı. HElal olsun valla. BEn basarılı olacagını dusunmemiştim ama şimdi tüm yolculuklarımı erken planlayıp otobüs fiyatlarından daha ucuza yolculuk yapıyorum. (Örnek Kocaeli - Mersin arası otobüs ile 55 TL, ben Pegasus havayolları ile Adana'ya 39.99 TL'ye gidebiliyorum. Adana - Mersin arası ise servis ile 8 Tl idi yanlış anımsamıyorsam) :oke:

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt