İstersen googleye sor. Param gavura gitmesin :hih:
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: İstersen googleye sor. Genişletmek için tıkla ... Param gavura gitmesin
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Kartala sor? Genişletmek için tıkla ... Etrafımda uçarak bilgi vermenizi istiyorum sayın kartal reis. Ben kurala uyan biriyim acaba benim için de kurallar gelecek mi? @SoulsEagle
TurkSaw' Alıntı: Kartala sor? Genişletmek için tıkla ... Etrafımda uçarak bilgi vermenizi istiyorum sayın kartal reis. Ben kurala uyan biriyim acaba benim için de kurallar gelecek mi? @SoulsEagle
SoulsEagle Üye Genc007' Alıntı: Etrafımda uçarak bilgi vermenizi istiyorum sayın kartal reis. Ben kurala uyan biriyim acaba benim için de kurallar gelecek mi? @SoulsEagle Genişletmek için tıkla ... hayır gelmeyecek kurallar sadece adminlerin istediği kişilere gelir
Genc007' Alıntı: Etrafımda uçarak bilgi vermenizi istiyorum sayın kartal reis. Ben kurala uyan biriyim acaba benim için de kurallar gelecek mi? @SoulsEagle Genişletmek için tıkla ... hayır gelmeyecek kurallar sadece adminlerin istediği kişilere gelir
Baydırman Moderator Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: hayır gelmeyecek kurallar sadece adminlerin istediği kişilere gelir Genişletmek için tıkla ...
SoulsEagle' Alıntı: hayır gelmeyecek kurallar sadece adminlerin istediği kişilere gelir Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Sana dedim yüksekten uçma diye Genişletmek için tıkla ... Kartallar yüksekten uçar
Baydırman Moderator Konu Sahibi Gulu Gulu' Alıntı: hort Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma konunu da hortlattım miraderim
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Kusura bakma konunu da hortlattım miraderim Genişletmek için tıkla ... önemli değil
Baydırman Moderator Konu Sahibi Gulu Gulu' Alıntı: önemli değil Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim benim senin gibi üye pek yok hemen niye konuma hortella yaptın diyolla
Gulu Gulu' Alıntı: önemli değil Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim benim senin gibi üye pek yok hemen niye konuma hortella yaptın diyolla