Alex'i transfer etmek için can atıyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alex'i transfer etmek için can atıyorlar
Fenerbahçe ile sezon sonu yolları ayıracak olan Brezilyalı yıldız Alex De Souza, Flamengo'nun gözdesi oldu...










Brezilya'nın önde gelen spor sitelerinden 'futbol.interior.com', Flamengo'nun Alex'le ilgilendiğini yazdı... Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacak olan Kaptan Alex de Souza, ülkesi Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden Flamengo'nun gözdesi oldu...

İnternet sitesi 'futbol.interior.com'un haberine göre, gelecek sezonun yapılanması için şimdiden kolları sıvayan Alex'in 2001 yılında kısa bir süre oynadığı Flamengo'nun, 10 numaralı formayı giydirebileceği kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu aradığı belirtilirken, Sambacı'nın bu mevkide şu an için tek aday olduğunun altı çizildi.

Brezilya kulübünün Başkanı Patricia Amorin de açıklamalarında iyi ve tecrübeli bir 10 numara aradıklarını belirtmişti. Ayrıca şu an Flamengo'nun teknik direktörlüğünü yapan Luxemburgo'nun da iyi tanıdığı Alex'i takımda görmeyi çok istediğinin altı çizildi.
Deivid'le buluşacaklar
Öte yandan sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve ülkesi Brezilya'ya dönen Deivid'in de Flamengo'da mükemmel bir performans yakalamış olması, Alex'in Brezilya kulübüne gitmesini hızlandıracak başka bir neden olarak gösteriliyor.

Alex de daha önce verdiği demeçlerde Avrupa'da bir takımda oynamasının zor olduğunu açıklamış, Fenerbahçe'den ayrılması durumunda ülkesi Brezilya'ya dönmek istediğini vurgulamıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
527
Kingmortall
tragedie
Cevap
3
Görüntüleme
372
TheRiskOfTime
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
343
tragedie


Üst Alt