Alex: İspatlanırsa futbolu bırakırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Alex: İspatlanırsa futbolu bırakırım
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, şike soruşturmasında isminin geçmesinden rahatsız olduğunu ve saha dışındaki olaylara karıştığının ispat edilmesi durumunda futbolu bırakacağını söyledi.

Alex de Souza, şike soruşturmasında isminin geçmesine sert tepki gösterdi.
Resmi internet sitesinden açıklama yapan Brezilyalı yıldız, ilk olarak geride kalan sezonda takım olarak verdikleri mücadeleye vurgu yaptı. "Kariyerimin en zorlu sezonuydu" diyen Alex, üç büyüklerle oynadıkları maçların yanı sıra, Gaziantepspor, Karabükspor, Bucaspor ve Sivasspor karşılaşmalarını unutulmaz olarak niteledi.
Şike soruşturmasıyla ilgili bugüne kadar konuşmaktan kaçındığını ifade eden Alex, buna karşın basında isminin geçmesi nedeniyle cevap verme zorunluluğu hissettiğini söyledi. Şike soruşturmasına adının karışması nedeniyle kızgın ve kırgın olduğunu ifade eden Alex, "Bir gazetede ismimin savci tarafından yürütülen bu soruşturmanın içine katıldığı yönündeki haberi gördüm. Evet benim katılımım etkili oldu ama benim katılımım saha içerisinde oldu. Deli gibi çalıştım, zamanımdan fedakarlık ettim, ağrılarla oynadım, limitimi sonuna kadar zorladım ve bu yüzden 28 gol attım. Bir çok gol pasında pay sahibiydim. Ben bunları yaparken takim arkadaşlarımın da aynısını yaptığını gördum" dedi.
"Hukuka aykırı hiçbir durumun içerisinde ismimin geçmesine izin vermem" ifadelerini kullanan Alex, "Benim ismim ve karakterim, ortaya atılan bu güvensizlik ortamının üstundedir. Eğer herhangi bir kişi, bu saha dışı olaylara katıldıgıma dair bir virgül bile kanıtlarsa, futboldan bütün kazandıklarımı geri veririm. Aynı anda futbolu da bırakırım. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararının beklentisi içerisindeyim ve aynı zamanda Türk Futbolu'nun ilerliye gitmesinin destekçisiyim" diye konuştu.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı geride kalan sezonda sarı-lacivertli takımın şampiyonluğuna büyük pay sahibi olmuş, attığı 28 golle ligi gol kralı olarak tamamlamıştı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ispatlanmayacağından emin yani :D

açıkçası beklemiyorum ondan :oke:

OğuzcanAbi

Üye
:alkis helal alex !

lolaman

lolaman

Üye
bıraksa parasımı yok sanki futbolu bırakınca sürünecek değil ya.

bozokhan

Üye
şike vardır bu sozundede.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Alex'i aklı başında bilirdik.Ne demek bırakırım yahu..Şikeyi sen mi yaptın ?Yaran mı var gocunuyorsun.
Gidersin ülkende Ronaldinho ile,Deivid ile en az 2 sene daha oynarsın..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bravo KRALALEX ...
Senin bu söylediklerini sadece aklı selim insanlar idrak edebilir ... İyi ki varsın ... Senin gibisi bu ülkeye asla gelmez ...

Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu ALEXTİR ....:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Bravo KRALALEX ...
Senin bu söylediklerini sadece aklı selim insanlar idrak edebilir ... İyi ki varsın ... Senin gibisi bu ülkeye asla gelmez ...

Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu ALEXTİR ....:oke:

İcraatler Edirne'nin ötesine gittiği zaman kabul Ali :ehe ne demiş Rıdvan Dilmen Hagi ile Alex kıyaslanamaz tabi ki Hagi (h)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İstatistikler herşeyi açıklıyor ...
Yanına yaklaşabiliyorsa eyvallah...:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

alex le hagi yi kıyaslamanın anlamı yok hagi avrupa çapında bi isim alex ise sadece lig de bi türlü avrupada parlamasını göremedik 3 4 sene önceki inter maçında deivid e yaptıgı asist dışında

'Davut

'Davut

Üye
Millet Hagi yi izlememiş Alex mi hagi mi deniliyor adam hagi diyor Genç 8 yaşından beri mi Futbolu izliyorsun sen...(: Kaç yaşında başladın Sen maç izlemeye...(:

- Arkadadaş o kadar golünü gördüm sen ne diyorsun ... Kaç kişi der acaba...:ehe

Bu arada Adam Haksız Penaltı almadı yere yatmadı dahi... Ne şikesi...:D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Millet Hagi yi izlememiş Alex mi hagi mi deniliyor adam hagi diyor Genç 8 yaşından beri mi Futbolu izliyorsun sen...(: Kaç yaşında başladın Sen maç izlemeye...(:

- Arkadadaş o kadar golünü gördüm sen ne diyorsun ... Kaç kişi der acaba...:ehe

Bu arada Adam Haksız Penaltı almadı yere yatmadı dahi... Ne şikesi...:D

babam izlerdi bende oturur yanına beraber izlerdik hatırlıyorum

arslansem

arslansem

Üye

Alex 7-8 sene kalmış dedin Hagi 4 sene bırakta 2 katını yapsın yapamazsa Hagi iyidir zaten ki şüphe yok :ehe
Ne zaman ki Edirne'den ötesini görür o zaman eyvallah.3 lig şampiyonluğu almış gelmiş burda gelmiş geçmiş muhabbeti yapıyor :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2007-2008 Uefa ŞAMPİYONLAR LİGİ NİN ASİST KRALI ... =)
Başka söze gerek yok herhalde ...

Tekrar söylüyorum : Gelmiş geçmiş eniyi yabancı ALEX tir...
İstatistikler yalan söylemez ...;)

arslansem

arslansem

Üye
:kop: tamam sustum Ali özür dilerim :kop:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
abi yarıldım gülmekten :kop::kop::kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O halde sizler gülmeye , bizler Alex i izlemeye devam ediyoruz ...:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
O halde sizler gülmeye , bizler Alex i izlemeye devam ediyoruz ...:oke:

rıdvan dilmen :naughty:

Galatasaray'da efsane olan Gheorghe Hagi ile Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alex de Souza'yı da karşılaştıran Rıdvan Dilmen, "Hagi'nin geçmişi Alex'ten çok daha parlak. Hagi'nin oynadığı takımlarda Alex'in oynaması mümkün değil. Ama Türkiye'deki takımlarına yaptıkları katkıya bakarsak Alex tabi. 25 yaşındaki Hagi'yi mi, yoksa 25 yaşındaki Alex'i mi alırsınız diye sorsalar hiç düşünmem Hagi derim." diye konuştu. ayrıca sorsam alex hangi dünya kupasında oynadı bırakın oynamayı top toplayıcı olarak bile oynamadı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...