Alex : Derbi günü içim kan ağlayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe-

Fenerbahçe-

Üye
    Konu Sahibi
Alex : Derbi günü içim kan ağlayacak!
Derbi günü içim kan ağlayacak!

"Galatasaray maçının olduğu günler bizim için karnaval gibidir. Ancak bu kez ben yokum, çok üzgünüm"

Rio'da TFF'nin de katıldığı futbol fuarında Türkiye'nin yüzü olarak yer alan Alex de Souza, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yaşadığı süreci SABA H'a anlattı. İlk dönemin çok zor geçtiğini anlatan Alex, "Ayrılacağım kesinlik kazandıktan sonra Türkiye'de geçirdiğim 1.5 haftalık süreç beni ve ailemi çok zorladı. O günler hayatımın en zor günleriydi. Brezilya'ya döndükten sonra ise ilk bir hafta kızlarım çok zorlandı" dedi.

'Ailede en şanslımız Felipe'
"Felipe henüz hiçbir şeyin farkında değil, aramızda bu süreci en kolay atlatan o oldu. Türkiye'de bir çok şeyi özledim, bir tanesini söylemem diğerlerine haksızlık olur. Ben ve ailem 8 yıl önce vatanımızdan ayrılıp Türkiye'ye geldiğimiz günlerde uyguladığımız taktiği uyguladık. Türkiye ile ilgili hatıraları aklımıza getirmemeye, yaşanan güzel günleri düşünmemeye çalıştık. Şimdi huzurlu ve mutluyuz. Hepimiz Curitiba'ya alıştık. Yeni bir düzenimiz ve yeni bir hayatımız var. Sözleşmem bitene kadar iki yıl daha Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum."

"Ben FB taraftarı Alex'im"
Fenerbahçe'ye olan sevgisinin hiçbir zaman azalmayacağının altını çizen Alex, "8 yıl boyunca Fenerbahçe forması ile mutluluğu, üzüntüyü yaşadım. Beraber forma giydiğim arkadaşlarımla kardeş gibi olduk. Ayrılık üzücüydü ama ben eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza olarak anılmak istemiyorum, çünkü ben Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'yım. Ben Fenerbahçe formasından uzaklaşmış olabilirim ama içimdeki Fenerbahçe sevgisinde hiçbir azalma olmadı. Ben Fenerbahçe taraftarı Alex de Souza'yım" diye konuştu.



Sporx
 


benighted

benighted

Üye
bu adami seviyorum gercekten.gittiginde aglamistim gercekten cok zor oldu tam 8 yil.hala frikiklerde kornerlerde topun basinda elleri belinde vurus icin beklemesini bile ozluyorum.
Umarim iki yil sonra gelip jubilesini yapar hatta altyapinin basina gecirirler.
 
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu adama yazık oldu. aziz yıldırım veya aykut gitseydi de bunu göndermeselerdi. adamı göndermeleri için elinden geleni yaptılar.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gönüllerdesin Kralex ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
3
Görüntüleme
443
haltie
Fenerbahçe-
Cevap
1
Görüntüleme
402
Haydar
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
524
Kingmortall


Üst Alt