Alex De Souza'ya ilk resmi teklif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alex De Souza'ya ilk resmi teklif
Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza'ya ilk resmi taliplisi ülkesinden çıktı...









Palmeiras'ın futbol direktörü Wlademir Pescarmona, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Alex de Souza ile ilgilendiklerini resmen açıkladı. Brezilya kulübü yıldız oyuncunun maliyetini reklam gelirleri ile karşılamayı planlıyor.

Alex'in ilk resmi taliplilisi Palmeiras oldu!
Palmeiras'ın futbol direktörü Wlademir Pescarmona Brezilyalı oyuncu ile ilgilendiklerini açıkladı.
Brezilya ekibinin futbol direktörü Wlademir Pescarmona Radyo Globo'ya yaptığı açıklamada "Alex her zaman Palmeiraslıların takımda görmek istediği bir isim. Fakat şu anki takımı onunla sözleşme yenilemek istiyor ve aldığı ücret de bir hayli yüksek. Zor bir rüya gibi gözüküyor ama imkansız değil. Reklam gelirleriyle onun maaşını ödeyebiliriz" ifadelerini kullandı.
Alex de Souza geçtiğimiz günlerde resmi sitesinden yaptığı açıklamayla önceliğinin Fenerbahçe olduğunu belirtmiş, Palmeiras'a ise büyük bir saygı duyduğunu belirtip: "Bu kulübe ve tarihine büyük saygım var. O yüzden ilk onlarla görüşeceğim. Şayet benimle ilgili planları yoksa diğer teklifleri düşünebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Sociedade Esportiva Palmeiras, Brezilya'da önemli bir tarihe sahip kulüp ve bir dönem Alex ile yerli medyada sürekli kıyası yapılan eski Galatasaraylı Lincoln Cassio de Souza Soares bu takımda 99 numaralı formayı giyiyor.
Alex, Brezilya'da ise Coritiba, Palmeiras, Flamengo ve Cruzeiro formalarını giymişti. 1997-2001 yılları arasında Palmeiras'ta forma giyen Alex, 141 maçta 78 gol kaydetmişti.
 

OğuzcanAbi

Üye
bence kalmalı alex fenerbahçede
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt