Alex: "Bursaspor dikiz aynasından baktığında..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza maç sonunda tribünde olan Marco van Basten'in kendine övgülerde bulundurmasını "Bu gece benim için daha da unutulmayacak bir gece olacak. Hafta içi ve böyle maçlardan sonra benim hakkımda hep olumsuz yorumlar vardı. Şimdi çok büyük bir oyuncu olan, tarih yazan birinden bunları duymak çok önemli. Bunları duyduktan sonra gerçekten bu gece benim için unutulmaz olacak " sözleriyle değerlendirdi. Alex karşılaşmayı ise şöyle yorumladı: "Hocamızın bize söylediklerini gayet olumlu bir şekilde sahaya yansıttık. Rakibe saygı duymanın yanı sıra onların gücünü de kabul ettik. Oyun içinde oynamamız gereken anlarda oynadık. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık. Galibiyet alarak geri dönüyoruz. Bursaspor dikiz aynasından baktığında hızlı bir şekilde bizim geldiğimizi görecek. Umarım bundan sonra da aynı hızla devam eder ve hedeflerimize ulaşırız"

28.03.2010
Kaynak : Sporx.com

ilkerilker75

Üye
Bursaspor taraftarları, ligin zirvesindeki Bursaspor'la olan puan farkını Galatasaray'ı yenerek 3 puana indiren Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza'nın Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamaya senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı, "Çiçek Abbas" filminden bir replikle karşılık vermeyi kararlaştırdı.
Yeşil beyazlı taraftarlar, Alex'e göndermede bulunacakları, "Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun" yazılı pankartları, Antalyaspor maçı için hazırladılar.

haltie

haltie

Üye
Alex dikiz aynası sağ cam sol cam ön cam heryere bakarsa daha uygun olur :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...