Alex : "Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Alex : "Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz"



Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, düzenlediği basın toplantısıyla Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini değerlendirdi. Tecrübeli futbolcu, saha dışında yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarını söyledi.

Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini değerlendiren yıldız futbolcu, saha dışında yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Galatasaray ile birlikte ligin zirvesinde yer aldıklarını ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarını söyledi.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYLARINDAN BİRİYİZ"
Çok uzun yıllardır futbol oynadığına dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, 2011 yılının kendisi için her anlamda zor geçtiğini belirtirken, "Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz Trabzonspor’u 9 puan geriden gelerek geçmek ve şampiyonluğa ulaşmak oldukça zordu. Bu başarının ardından da haklı bir şekilde şampiyonluğumuzu kutladık. Daha sonra da herkesin bildiği gibi tatsız bir süreç başladı. Bu süreç içinde futbol haricinde her şey konuşuldu. Bir tek eksik nokta vardı ki, o da futbolun konuşulmasıydı. Fakat bu noktadan sonra biz bir şekilde geri dönmek zorundaydık. Bu ortam içerisinde genel görüntü açısından gayet başarılı bir ilk yarı çıkardık. Son görüntüye baktığımız zaman Galatasaray ile en tepede yer alıyoruz. Onların biraz daha gerisindeyiz, ancak bütün olumsuzluklara rağmen şampiyonluğun en güçlü adaylarından bir tanesi biziz" dedi.
"TARİHTE GÖRÜLMEMİŞ BİR BÜTÜNLEŞME YAŞANIYOR"
Fenerbahçe camiasının tarihte görülmemiş bir şekilde bütünleşme yaşadığının altını çizen tecrübeli futbolcu, "Fenerbahçe taraftarıyla, yöneticisiyle bu süreçte hiç görülmemiş bir şekilde bütünleşme yaşadı. Bu bütünleşme de ilk yarının tamamında devam etti, şu anda ligin zirvesindeki takımlardan biriyiz. Hedefimiz play-off’a kadar ligi en tepede götürmek ve play-off’ta göstereceğimiz performansla hak ettiğimiz şampiyonluğu birkez daha almak" şeklinde konuştu.
"SAMET'İN YOKLUĞU SAHA İÇİNDE BENİ ETKİLEMİYOR"
Çevirmeni Samet’in maçlarda yanında olamamasının kendisini etkilemediğini belirten Alex, "Samet’in maçlarda ben yanımda olamaması beni etkilemiyor. Dışarıda ise bunun beni etkilediğini söyleyebilirim. Çünkü bir insanın iş yapma ve bundan hayatını devam ettirme özgürlüğünün elinden alınması var. Kendi görüşüme göre de bu haksız bir şekilde yapılıyor. Bu olaya dışarıdan objektif olarak bakan insanlar da bu haksızlığı göreceklerdir. Umarım bu durum en kısa süre içersinde son bulur. Bu konudaki gerçek düşüncelerimi de açıklayamıyorum, çünkü içimde olan her şeyi dışa vurmaya kalkarsam sprocu olarak bana yakışmayan şeyler söyleyeceğimi düşünüyorum" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt