DefectoR
Üye
doğrudur arkadaş şöför"cük" konusunda iddalısın anladık, ama şunu söylim bu konu sidik yarışına doğru gidiyor...şöför"cüköyle bi şansı yokki.usta şöförler aracını iyi kullanır.ve kaptırmazlar.ama acemiyse kaparlar.yanında alırlar elinden.
doğrudur arkadaş şöför"cük" konusunda iddalısın anladık, ama şunu söylim bu konu sidik yarışına doğru gidiyor...
eğer bir insan kendisine önce insan sonra "erkek" sıfatını layık görüyor ise kendisine sadakat ile bağlı olan kadınını aldatmaz. eğer kadını ihtiyaç giderme olarak görüyorsa zaten o varlık "erkek" değildirkonuya son cevabım
saygılar
aldatmak erkeğin doğasında yoktur....aldatmak ahlak meselesidir....ahlakı düzgün olan zaten kimseyi aldatmaz...bu iki taraf içinde geçerli bi durum....
ben erkeğim doğam da var napiiym diye bi mantık kabul etmiyorum ben...o zaman herkes birbirini aldatsın hayvanlar alemine dönelim...isteyen istediğini boynuzlasın....
zaman ilerledikçe aldatmalar da çoğaldı kadın erkek farketmiyo artık...şimdi bu doğayla mı alakalı...eskiden erkekler erkek değil miydi ??? bu tamamen ahlakla alakalı...
sadece sunu söyleyim ahlakla pek alakalı bisey değil...
gercekten sizi tebrik ediyorum bu düşüncenizden dolayı...doğrudur arkadaş şöför"cük" konusunda iddalısın anladık, ama şunu söylim bu konu sidik yarışına doğru gidiyor...
eğer bir insan kendisine önce insan sonra "erkek" sıfatını layık görüyor ise kendisine sadakat ile bağlı olan kadınını aldatmaz. eğer kadını ihtiyaç giderme olarak görüyorsa zaten o varlık "erkek" değildirkonuya son cevabım
saygılar
çok ilginç bir noktaya değindiniz.doğrudur arkadaş şöför"cük" konusunda iddalısın anladık, ama şunu söylim bu konu sidik yarışına doğru gidiyor...
saygılar
Teşekkür ederimgercekten sizi tebrik ediyorum bu düşüncenizden dolayı...
Aldatma ahlaksızlık değildir!!!!! erkeğin geninde olan ve pskolojik durumla alakalı bir durumdur.Yazdıklarımı iyi oku ahlaksız kelimesi geciyor mu bi bak ayrıca ben kimseyi aldatmadım ilşkiler bittikten sonra yeni ilşkilerim oldu.(aldatmak toplumsal bir hastalıktır ve hiç kimse bir hastalık için ahlaksızlık diyemez.ben noktayı koyuyorum....)ooo ufuk aştın sen kendini
biz aldatma yok demiyoruzki aldatma ahlaksızlıktır diyoruz
Aldatma ahlaksızlık değildir!!!!! erkeğin geninde olan ve pskolojik durumla alakalı bir durumdur.Yazdıklarımı iyi oku ahlaksız kelimesi geciyor mu bi bak ayrıca ben kimseyi aldatmadım ilşkiler bittikten sonra yeni ilşkilerim oldu.(aldatmak toplumsal bir hastalıktır ve hiç kimse bir hastalık için ahlaksızlık diyemez.ben noktayı koyuyorum....)
bnce bu senin hemcinslerine yaptığın büyük bir hakaret kendinizi hastalıklı olarak göstermeniz ilginç
başkalarının görüşleriyle kendisinin doğruluğunu ispatlamaya çalışmak zavallılıktır
valla herkes farklı yorum yapmış ama benim ki biraz daha farklı olacak. benim zaten hayatımda çok kız arkadaşım olmadı. ama olanlarıda gerçekten sevdiğim için kesinlikle aldatmadım aklımdan bile geçmedi. sevmediğim kişiyle boştan yere çıkıpta ne zaman kaybederim ne de onun duygularıyla oynarım. bilmiyorum ama en doğrusu böyle geliyor bana.
olanlarıda sevdiğim için diyorsan demekki hiç birini sevmedinvalla herkes farklı yorum yapmış ama benim ki biraz daha farklı olacak. benim zaten hayatımda çok kız arkadaşım olmadı. ama olanlarıda gerçekten sevdiğim için kesinlikle aldatmadım aklımdan bile geçmedi. sevmediğim kişiyle boştan yere çıkıpta ne zaman kaybederim ne de onun duygularıyla oynarım. bilmiyorum ama en doğrusu böyle geliyor bana.
aynı düşüncedeyimmmolanlarıda sevdiğim için diyorsan demekki hiç birini sevmedin
ve gerçek aşkı tatmadın
çünki insan hayatında bir kez sever
ve ayrılır ilk aşkına denk birini bulursa onunla evlenir
olanlarıda sevdiğim için diyorsan demekki hiç birini sevmedin
ve gerçek aşkı tatmadın
çünki insan hayatında bir kez sever
ve ayrılır ilk aşkına denk birini bulursa onunla evlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?